Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Compari evaluare: 8 / 10 (2640 recenzii)
Mobilă  (567)
Mese  (567)

Măsuțe de cafea

Se afișează: 1-48 din 567
  • ...

Alege o măsuță de cafea unică

O modalitate ușoară de a adăuga mai mult stil la interior este alegerea unei măsuțe de cafea uimitoare. Alege o măsuță cu design unic aici la vidaXL! Oferim o varietate superbă de măsuțe de cafea pentru a te ajuta să găsești piesa perfectă pentru casa ta.

Aceste mese mici din camera ta de zi au devenit indispensabile! Acestea nu sunt doar funcționale, ci și decorative sau servesc ca un punct focal al interiorului tău. Deoarece măsuțele de cafea sunt adesea plasate în mijlocul camerei, este important să alegi una care se potrivește cu restul interiorului tău. O măsuță de cafea este adesea folosită pentru a servi gustări și băuturi, dar și ca loc pentru a depozita revistele. O altă caracteristică importantă: este locul unde păstrezi telecomanda în apripiere atunci când te uiți confortabil la serialul tău preferat la televizor!

Diferite tipuri de măsuțe de cafea

La vidaXL, poți alege dintr-o minunată varietate de măsuțe de cafea. O măsuță de design va impresiona cu siguranță oaspeții tăi. Acestea au forme rotunde minunate, care conferă interiorului un aspect confortabil. Dacă ești în căutarea unui aspect mai robust, poți alege una dintre măsuțele de cafea din lemn reciclat. Variațiile de culoare sunt unice pentru fiecare măsuță în parte, iar picioarele de fier le conferă o senzație industrială. Avem, de asemenea, măsuțele potrivite pentru pasionații de mobilier modern, de exemplu, măsuțe cu finisaj lucios și modele dreptunghiulare puternice.

Combină diferite tipuri de mobilier

Dacă ai parte de dificultate în a alege între două măsuțe, poți combina două sau chiar trei măsuțe împreună. Poți crea diferite forme și culori pentru a da viață unui aspect propriu unic și eclectic. De asemenea, poți cumpăra o masă de cafea mare și o poți combina cu o masă laterală mai mică din același material. Acest lucru creează unitate în decor.

Vezi mai mult