Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile

Descriere

Această rolă de gard din lemn tratat și ecologic este o modalitate excelentă de a crea o barieră atrăgătoare pentru grădina dvs.

 

Acest gard din șipci durabil este realizat din șipci din lemn de alun maro, ecologic și tratat, legați între ei cu sârmă galvanizată, ce vor rezista vremii nefavorabile și vânturilor puternice. Lemnul de alun are propriul farmec și va sublinia caracterul natural al oricărei grădini. Lemnul de alun tratat poate rezista tuturor condițiilor meteorologice mai mult de 10 ani, astfel încât vă veți putea bucura de gardul dvs. pentru o lungă perioadă de timp. Acest gard frumos are o gamă largă de funcții, precum împrejmuirea spațiului de grădină, a unui iaz, a unui strat de flori sau decorarea curții interioare, adăugând o atmosferă naturală și un fundal special. Va fi o alegere excelentă pentru spațiul dvs. în aer liber.

 

Acest gard multifuncțional are o înălțime de 150 cm și o lungime totală de 2,5 m. Poate fi folosit cu ușurință independent sau atașat la gardurile sau zidurile de grădină deja existente.

Specificații

  • Material: Lemn de alun maro tratat (rezistent la putrezire)
  • Dimensiuni (derulat): 150 x 250 cm (î x L)
  • Distanța dintre șipci: 7-9 cm
  • EAN: 8718475507062
  • SKU: 43143
  • Brand: vidaXL

vidaXL Gard din șipci, 150 x 250 cm, lemn de alun

Marcă : vidaXL
Vânzător : vidaXL
Mărime
279 RON
Incl. TVA
În stoc
Livrare GRATUITĂ, Returnări GRATUITE
Termen de livrare: 5 zile lucrătoare
Loading...