În tendințe acum

În timp ce stilurile nu se demodează, tendințele sunt de ultimă oră

Află ce este la modă în lumea designului de interior și exterior. Mobilier, culori, forme la modă și multe altele.

Tendința de Grădină liniștită

Intră într-o aventură supremă de proiectare, creându-ți grădina de vis în care fiecare plantă și decorațiune reflectă spiritul tău unic!

Descoperă mai multekeyboard_arrow_right

Cumpără articole pentru o grădină liniștităkeyboard_arrow_right

Tendința de decorare a grădinii

Începe călătoria ta de auto-exprimare prin decorarea grădinii, adaptată nevoilor și stilului tău de viață.

Descoperă mai multekeyboard_arrow_right

Cumpără articole pentru decorarea grădiniikeyboard_arrow_right

Interioare inspirate de natură

Descoperă combinația echilibrată dintre natură și designul „interioarelor inspirate de natură"

Cumpără articole inspirate de naturăkeyboard_arrow_right

Tendința de interior modern și colorat

Optează pentru nuanțe vibrante și modele jucăușe, cu această tendință de interior modern și colorat pentru o reamenajare elegantă a interiorului!

Descoperă mai multekeyboard_arrow_right

Cumpără produse moderne și colorate pentru interiorkeyboard_arrow_right

De asemenea, în tendințe

Mai multă inspirație


 

Din magazinul nostru în casa ta – Fii membru al Galeriei #sharemevidaxl!

Inspiră-te de la vidaXL!

Cauți să proiectezi casa visurilor tale? Pe lângă o mare varietate de produse din care poți alege, vei avea nevoie și de puțină inspirație pentru casa și grădina ta. Pentru a te orienta în legătură cu cele mai cunoscute stiluri și tendințe frumoase ale momentului, am creat această zonă de inspirație incredibil de utilă.

A face din casa ta un loc pe care să îl numești acasă înseamnă a-ți sărbători personalitatea unică prin fiecare detaliu. Te invităm să te inspiri de la noi şi să consulți cea mai nouă listă de stiluri de interior. Lasă-te fermecat de frumusețea minimalistă a stilului Scandinav și Contemporan sau adaugă o notă îndrăzneață printr-un look Industrial. Familiarizează-te cu stilul Rustic de design interior - este de neuitat prin accentele sale rustice. Ce zici de minunatele stiluri Boem și Retro? Descoperă-le!


#sharemevidaXL: produsele noastre, creațiile tale de design

Adevărul este că ne inspirăm pentru decorarea locuinței din casele reale și de la oamenii care integrează soluțiile de mobilier și sfaturile noastre de stil în spațiul lor. Așadar, consumatorii noștri sunt eroii care ne inspiră. Apreciem că acceptă să ne prezinte amenajările lor interioare. Vedem aceasta ca pe o sursă excelentă de inspiraţie pentru casă şi grădină.

Drept urmare, am creat un loc în care toate stilurile și tendințele de decor interior se reunesc, avându-i în centrul atenției pe clienții noștri. Inspiră-te din creațiile clienților noștri, vizitând pagina noastră #sharemevidaxl, dedicată în totalitate aprecierii tale și proiectelor tale creative. Vei găsi aici o mare varietate de produse, incluse în amenajări interioare din locuințe reale. Vei putea să vezi cum se potrivesc în decorul tău de interior și să te inspiri! Dorești să îți prezinți și tu creațiile? Verifică termenii aici!


Înscrie-te pentru a primi newsletterele care să te inspire

Știai că cea mai bună inspirație pentru designul interior al locuinței începe cu un e-mail ocazional? Îți prezentăm: newsletterele noastre pentru a te inspira! Pentru a începe, trebuie doar să te înscrii și îți vom trimite newsletterele noastre incredibil de utile. De la inspirație pentru casă și grădină la idei de decorare și colecții uriașe de lucruri interesante și elegante pe care fiecare casă ar trebui să le aibă, newsletterele noastre le au pe toate.

Vei fi primul care află despre postările noi de pe blog, despre tendințele interesante și actualizările stilurilor populare de design. Folosește newsletterele ca sursă de inspirație pentru proiectele tale de acasă Abonează-te la newsleterele noastre pentru a te inspira și alătură-te comunității vidaXL!