În tendințe acum

În timp ce stilurile nu se demodează, tendințele sunt de ultimă oră

Află ce este la modă în lumea designului interior și exterior. Mobilier, culori, forme la modă și multe altele.

Alb și culori deschise

Mobilier alb și în culori deschise, idei de decorare și sfaturi uimitoare pentru a integra această tendință în aranjamentul tău.

Descoperă mai multekeyboard_arrow_right

Cumpără produse albe și în culori deschisekeyboard_arrow_right

Catifea

Catifeaua este elegantă, caldă, fiind un adevărat punct de atracție. Descoperă totul despre catifeaua în tendințe și cum să o aduci în casa ta.

Descoperă mai multekeyboard_arrow_right

Cumpără produse din catifeakeyboard_arrow_right

Accente aurii

Luminează-ți interiorul, utilizând câteva detalii aurii. Tendința cu accente aurii te ajută să creezi un interior modern și actual.

Descoperă mai multekeyboard_arrow_right

Cumpără produse cu detalii auriikeyboard_arrow_right

De asemenea, în tendințe

Fă cunoștință cu cele mai actuale tendințe de design interior din 2022

Tendințele de design interior te ajută să înțelegi mai multe despre amenajarea casei. Un design de interior echilibrat urmează un anumit stil. În același timp, tendințele reprezintă cireașa de pe tort. Tendințele de design interior sunt atât de versatile încât poți folosi doar detalii de accent pentru a le personaliza. Descoperă sfaturile și trucurile noastre, ideile de interioare și multe altele, care se potrivesc cu tendințele de design interior din 2022!

Inspiră-te din cele mai recente tendințe de design interior

Dacă ai nevoie de un pic de îndrumare pentru a redecora, aruncă o privire peste cele patru mari tendințe de design interior pentru casă pe care nu ar trebui să le ratezi. Creează o cameră de zi eclectică, în care să te simți creativ și inspirat. Scoate în evidență căldura și confortul dormitorului tău cu tendința de răchită și ratan.

Detaliile fine fac diferența în designul interior al casei. Aruncă o privire la accentele aurii în tendințe, ca detalii obligatorii în zona ta de luat masa. Catifeaua în tendințe nu are nevoie de prezentare. Tendințele de design interior din 2022 te așteaptă să te inspire și mai mult în decorarea casei.

De asemenea, poți folosi cele mai recente tendințe de design pentru a-ți reamenaja grădina, curtea sau balconul. Discutăm despre cele mai recente materiale, modele de mobilier și decorațiuni, care fac diferența în decorul tău de exterior. Dorești să amenajezi un bar de grădină, dar nu ești sigur ce este în tendințe acum? Aici vei găsi cele mai bune modele de mobilier de exterior și sfaturi de stil. Ratanul este cu adevărat la modă, dar care sunt cele mai bune idei de a decora cu ajutorul ratanului? Permite-ne să te inspirăm în proiectarea unui spațiu de exterior atrăgător.

Inspirație pentru a-ți crea casa de vis

Colțul nostru de inspirație îți oferă îndrumările perfecte pentru reamenajarea casei. Descoperă cele mai populare stiluri de interior și cum le poți transforma în idei de interior la modă. Ne concentrăm pe stiluri și tendințe pentru interior, mobilier pentru fiecare cameră, materiale pentru designul de interior și tendințe de culoare pentru interioare. Intră direct și contează pe colțul de inspirație de la vidaXL pentru a te ajuta în decorarea casei!