Trenduri în vogă: Răchită și Ratan

Admirație pentru materialele naturale ce aduc valoare oricărui loc

 

Trendurile cu adevărat remarcabile impresionează prin simplitate, reușind să creeze o stare de bine. Cu un impact vizual puternic, trendul răchitei și al ratanului invită acel sentiment de natural în casele noastre.

Este organic, la modă și se potrivește în fiecare cameră, fiecărui stil, atât în interior cât și la exterior. De la accesorii mici ce însuflețesc casa la piese de mobilier impozante ce merită să fie în centrul atenției, ratanul este superb în orice formă.

 

 

Ghid al culorilor: calde și delicate

Trendul ratanului îi dă casei tale o notă de sofisticare subtilă. Datorită culorilor sale, răchita conturează o atmosferă caldă și destinsă, indiferent unde alegi să o plasezi. Nuanțele neutre ale ratanului (natural sau artificial) creează adâncime vizuală prin simplitate, mai ales în combinație cu tente de alb, gri sau tonuri de bej. Asigură-te că le complimentezi cu inserții de verde natural prin prezența plantelor, pentru un decor natural de interior ce te invită să te relaxezi.

 

 

Combinații ideale pentru o textură interesantă

Trendul ratanului și al răchitei se evidențiază prin versatilitate, în timp ce oferă durabilitate. Răchita este un tip de împletitură, în timp ce ratanul este materialul natural din care se face aceasta. Astăzi, ratanul sintetic este cel mai adesea folosit, datorită caracteristicii ecologice. Alături de alte materiale naturale precum iuta sau bambusul, răchita se distinge frumos, oferindu-ți confortul pe care-l cauți.

 

      

Perfect pentru interior și exterior

Mobilierul din răchită și ratan reprezintă soluția ideală și atunci când decorezi un spațiu de exterior. Astfel, poți să creezi un cadru echilibrat ce combină armonios lejeritatea exteriorului cu starea de confort a interiorului. Optează pentru seturi din ratan de grădină pentru a lua cina sau pentru relaxare. Adaugă și diferite perne sau pături pentru a da un plus de culoare decorului tău.