Tendințe pentru micul tău balcon

Spațiu limitat, potențial nesfârșit: un balcon urban versatil, dar creativ

Cumpăra produse pentru balconkeyboard_arrow_right

Când locuiești într-un apartament de oraș, cel mai de dorit lucru este să ai un spațiu personal de exterior. Un balcon, oricât de modest, îți permite să petreci ceva timp relaxându-te la soare.

Fiecare balcon are suficient spațiu pentru un design minunat și plăcut de ședere. De exemplu, cu mobilierul potrivit pentru un balcon de apartament, un spațiu generos poate fi transformat în locul ideal de odihnă pentru zilele în care nu ai chef să faci nimic. Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unor idei de mobilier de relaxare pentru un balcon mic, vei fi încântat să afli că există multe moduri de a proiecta un balcon mic, dar confortabil.

Cum îmi pot decora balconul?

Pentru a proiecta un loc de ședere într-un balcon mic, pe lângă dimensiunea acestuia, va trebui să te gândești la nevoile tale și la modul în care îl vei folosi. Având în vedere toate acestea, îți sugerăm câteva opțiuni stilistice.

Ce ai zice să îți transformi balconul într-o cafenea privată frumoasă? Astfel, te poți bucura de pauzele lungi de cafea afară, cu o carte bună sau cu prietenii, având în același timp intimitatea pe care ți-o dorești. Un set de bistro ar putea fi opțiunea perfectă pentru un loc de ședere într-un balcon mic și există o mulțime de modele disponibile pentru a se potrivi cu decorul tău. Un sfat excelent de care trebuie să ții cont atunci când proiectezi un spațiu de relaxare pe balcon este să alegi o masă mică, pentru mai mult spațiu de trecere sau scaune mai mari și mai confortabile.

 

Indicații practice și creative pentru a-ți aranja balconul

Pentru a maximiza spațiul micului tău balcon, mai ales atunci când vrei să creezi o zonă de relaxare, poți încerca să adaugi o bancă sau două. Accesorizează banca folosind perne confortabile și caută o masă mică de exterior, care să se potrivească cu designul relaxat.

Alternativ, poți alege o atmosferă mai boemă pentru locul de ședere din balcon folosind perne de podea și taburete puf. Detaliile, cum ar fi pernele colorate, un covor moale și instalații de lumini sau alte corpuri de iluminat inventive, vor crea un paradis Boho uimitor și plin de inspirație.

 

Care sunt accesoriile obligatorii pentru balcon?

Balconul, ca orice altă cameră din casa ta, trebuie să fie funcțional și să ofere confortul pe care îl cauți. Accesoriile pentru balcon nu numai că adaugă frumusețe spațiului, dar oferă și o notă practică, transformând un colț adesea trecut cu vederea într-un loc relaxant și primitor.

Să te inspiri din tendințele de ultimă oră pentru un balcon mic ar putea fi un bun început. Indiferent de tipul de mobilier de relaxare pe care îl alegi, te încurajăm să te gândești mai întâi la confortul tău. După cum am menționat anterior, pernele sunt elemente esențiale, ce pot deveni ingredientul cheie pentru confortul tău.

 

Perne confortabile pentru scaune sau bănci pe toate gusturile

Poate dorești să îți accesorizezi setul de bistro cu perne elegante pentru scaunele de balcon sau poate optezi direct pentru bănci de balcon cu perne. Pernele noastre de decor pentru exterior, prezentate într-o varietate de culori și forme și făcute din țesături de înaltă calitate pentru o potrivire perfectă, sunt ideale în acest scop.

Pentru a completa aspectul confortabil și primitor al balconului tău, ai putea dori să adaugi covoare de exterior. Nu numai că oferă picioarelor tale o senzație moale, dar aceste covoare estompează, de asemenea, liniile dintre spațiile interioare și cele exterioare, permițându-ți să creezi o atmosferă coerentă, în care să te simți ca acasă.

Sfat util: dacă ai bucuria de a avea un balcon, vei dori să profiți la maximum de timpul petrecut în aer liber, indiferent de vreme. Pentru a te proteja de razele UV puternice și pentru a obține puțină intimitate, îți recomandăm să instalezi o umbrelă de soare montată pe perete sau un paravan de balcon. În plus, păturile moi și confortabile îți vor ține de cald în serile răcoroase, fără a fi obligat să intri înăuntru, așa că s-ar putea să dorești să le adaugi, de asemenea, pe lista ta de decor pentru balcon.

Cum să proiectezi un balcon funcțional, dar elegant


Cum arată balconul tău de vis? Când încerci să ți-l imaginezi, este un colț de relaxare paradisiac sau poate fi și un birou pe balcon? Nu există niciun motiv pentru care să nu transformi orele simple de lucru într-o experiență încântătoare de muncă-din-balconul-tău. Tot ce ai nevoie este o masă rezistentă suficient de mare pentru a-ți pune laptopul și un scaun confortabil.

Cel mai simplu mod de a proiecta un balcon urban multifuncțional este să alegi o masă suspendată pentru balcon. Această masă este utilă în timpul orelor de lucru, dar o poți plia cu ușurință atunci când nu este utilizată. În ceea ce privește scaunul, ai toată libertatea să alegi unul confortabil, dar asigură-te că lași între 25 - 33 cm de la șezutul scaunului până la partea de dedesubt a blatului mesei pentru a menține o postură corectă.

 

 

 

Top 5 sfaturi de stil pentru balcon


Balconul tău, regulile tale! Există nenumărate posibilități stilistice pentru a face ca micul tău balcon urban să fie atât funcțional, cât și fermecător. Pentru a-ți pune amprenta personală pe decorarea acestuia, gândește-te la câteva retușuri finale și elemente indispensabile pentru balcon, în tendințe. Mai mult, stilul accesoriilor și designul de amenajare, care funcționează cel mai bine în spațiul tău, sunt determinate de modul în care îți imaginezi decorarea balconului tău. Ceea ce ai putea dori să faci este să te bazezi pe alegerile tale estetice incluzând, de asemenea, soluții practice, care să corespundă obiceiurilor și nevoilor tale.

  1. Creează atmosferă cu ajutorul unor corpuri de iluminat frumoase, cum ar fi instalații de lumini, lămpi suspendate, suporturi pentru lumânări și orice altceva care ar putea aduce acea stare de spirit liniştită, de staţiune, în balconul tău.
  2. Pentru a te bucura de spațiul urban în aer liber chiar și atunci când soarele strălucește cu putere, beneficiază de umbra de protecție dată de o umbrelă de soare sau un paravan de balcon.
  3. Nu ai suficient spațiu nici pentru depozitare și nici pentru ședere? O bancă de depozitare pe balcon, cu spațiu dedesubt pentru bunurile tale, ar putea fi modalitatea ideală de a combina utilitatea și stilul.
  4. Perdelele de macramé sunt o modalitate excelentă de a aduce un pic de atmosfera boemă pe balconul tău. Experimentează cu diferite culori și modele de macramé pentru a se potrivi cu decorul balconului tău.
  5. Ce poate fi mai fermecător decât o plantă minunată pe micul tău balcon urban? Multe, multe plante! Pentru a aduce frumusețea permanentă a naturii în spațiul tău, investește în jardiniere și straturi de grădină.