Un decor eclectic de Crăciun este unul pe care îl vei recunoaște și îl vei îndrăgi imediat. Are clasă și stil prin detaliile minimaliste, dar este îndrăzneț și creează o atmosferă emoționantă datorită culorilor sale vibrante și accentelor atrăgătoare.

 

Top 3 motive pentru care trendul Eclectic de Crăciun a devenit atât de popular în ultimii ani

Tendința eclectică de Crăciun îi încurajează pe oameni să adopte decorațiuni neconvenționale de sărbători și să ia decizii mai îndrăznețe de design. De-aceea:


Culori vibrante pentru o atmosferă jucăușă

1 / 3

Combină culorile vibrante, cum ar fi portocaliul și violetul, cu nuanțe tradiționale de verde și albastru, pentru un aspect distractiv și eclectic de Crăciun. Asigură-te doar că păstrezi o paletă de culori echilibrată, folosind pasteluri sau tonuri neutre.

Modele și texturi atrăgătoare

2 / 3

Imprimeuri cu motive animaliere, forme geometrice sau modele florale - totul se armonizează ca prin farmec într-un decor eclectic de Crăciun. Combină și potrivește modelele vechi și noi pentru a crea accente, bazându-te în același timp pe simplitatea pieselor principale, pentru a le pune în evidență.

Imprevizibilitatea atrăgătoare a decorațiunilor

3 / 3

Lasă-ți imaginația liberă și surprinde-te cu cele mai imprevizibile decorațiuni de Crăciun. Orice poate fi folosit, de la hârtie la pene și de la catifea la oțel.

 

Ghirlandă colorată de Crăciun, realizată manual

O ghirlandă colorată de Crăciun, realizată manual, este unul dintre cele mai frumoase și simple ornamente pentru un aranjament eclectic. Iată cum poți realiza singur una:

Vei avea nevoie de un perforator circular de 5 cm, o coală de carton într-o culoare amuzantă, lipici, foarfecă și sfoară.

 • Pasul 1

  Taie două cercuri din hârtie de aceeași culoare și împăturește-l pe fiecare în jumătate.

 • Pasul 2

  Utilizează adeziv pentru a uni cele două jumătăți ale fiecărui cerc, pentru a crea un cerc complet.

 • Pasul 3

  Taie o bucată de hârtie gri la dimensiunile de 1,5 cm x 2,5 cm, apoi pliaz-o în jumătate.

 • Pasul 4

  Pentru a confecționa elementul ornamental de fixare, lipește capătul deschis spre spate. Poți crea cât de multe decorațiuni dorești, repetând pașii de la 1 la 4.

 • Pasul 5

  După ce lipiciul s-a uscat, introdu șnurul subțire prin buclele din hârtia gri. Și asta e tot!

 

Articole esențiale pentru a-ți completa decorul eclectic

De la mobilier frumos până la accesorii și decorațiuni unice, descoperă tot ce ai nevoie pentru un aranjament eclectic remarcabil.


 

Lasă-te inspirat de ideile noastre de decorațiuni eclectice de Crăciun

Găsește ideile de decorațiuni eclectice de Crăciun care se potrivesc perfect personalității tale și bucură-te de un sezon de sărbători memorabil.