Stil boem de interior

Un interior colorat și eclectic cu o notă personală

 

Un interior boem va crea o atmosferă de vacanță în propria ta casă. Acest stil de design de interior este dominat de culori vibrante, materiale naturale, texturi și modele îndrăznețe. De asemenea, este stilul ideal pentru a adăuga toate obiectele pe care le-ai strâns în timpul călătoriilor tale. Dacă vrei să îți dai frâu liber imaginației, stilul boem este stilul potrivit pentru tine!

 

Vezi toate articolele boeme

 

Culori vibrante și modele îndrăznețe

Folosirea culorilor și modelelor este foarte importantă într-un interior boho. Stilul boem este un stil eclectic, în care totul este permis. Nu te teme de combinații neașteptate! Tonurile pământului sunt deseori combinate cu tonuri de bijuterii și nuanțe metalice puternice, cu rol de culori accent. Tapet cu model îndrăzneț, covoare, perne decorative și pături, toate îți permit să îți dezvălui personalitatea. Dacă îți dorești un interior cu adevărat boem, adaugă o tapiserie în sufragerie sau dormitor.

 


 

 

Mobilier & accesorii boeme

Nu există două interioare boeme identice. Acesta este stilul perfect dacă îți dorești să creezi ceva unic. Mobilierul boho este fabricat din materiale naturale, precum ratan, bambus, răchită, iută, sisal și lemn reciclat. Acest stil îți permite să aduci un colț din locurile vizitate în interiorul locuinței tale, expunând aceste accesorii într-un dulap frumos sau pe o masă laterală.

 

 

Vezi toate articolele boeme

 

 

 

 

Vezi toate stilurile din 2022