@wood.country.cottage

Stilul de design interior rustic


Farmecul rustic se combină cu un confort modern


@mumandhome_

Pregătește-te să te îndrăgostești de stilul rustic! Acest stil interior a apărut în zonele rurale la sfârșitul secolului al XIX-lea. Acesta oglindește simplitatea rustică cu materiale naturale precum lemnul, inul și piatra. Unele note vintage sunt obligatorii pentru a crea senzația de confort și de casă locuită, care definesc designul interior rustic. Spre deosebire de tendințele care vin și pleacă, stilul rustic este aici pentru a rămâne. Așadar, să descoperim cum să creăm o casă caldă și primitoare, care să se simtă ca o îmbrățișare a păturii tale preferate.

 

Care sunt elementele stilului rustic?

Stilul rustic se referă la crearea unei atmosfere inspirate de cabanele făcute din bușteni sau de casele de la sate. Va trebui să folosești culori pământii, mobilier rustic realizat din materiale naturale și piese de decor confortabile. Să aflăm mai multe despre acest design de interior rustic fermecător!


Combinarea & asortarea culorilor rustice

1 / 3

Gândește-te la ceva natural, subtil și confortabil. Paleta de culori rustice folosește tonuri de alb cald, gri subtil și tonuri naturale de lemn.

Materiale rustice pe care le vei îndrăgi

2 / 3

Materialele pe care trebuie să le ai în vedere atunci când cauți mobilier de inspirație rustică sunt:

 • Lemn (de asemenea, lemn recuperat)
 • Piatră
 • In
 • Răchită

Decorul ideal în designul de interior rustic

3 / 3

Designul interior rustic este definit prin accente de modă veche, cum ar fi coșuri, carpete și uși de hambar pentru textură. Ele fac ca orice spațiu să emane acea senzație rustică confortabilă!

Realizează un decor în stil rustic în 3 pași simpli!

Creează un design interior rustic în trei pași simpli, cu texturi cool, decor de inspirație vintage și piese reprezentative!


 • Pasul 1: Joacă-te cu texturi versatile

  Combinarea texturilor este un aspect indispensabil pentru decor! Combină, de exemplu, taburetele puf țesute și păturile de pluș cu un dulap TV din lemn recuperat! Adaugă profunzime și atractivitate spațiului tău. Aranjează-le la distanță!


 • Pasul 2: Alege accesorii demodate

  Adaugă decorațiuni unice, cum ar fi un cufăr de comori, ceasuri vechi și accesorii vintage pentru un design interior fermecător. Ce-ai zice de un fotoliu cu imprimeu cu animale care va fi cu siguranță în centrul atenției?


 • Pasul 3: Creează un colț de relaxare

  Stilul rustic ne invită să ne oprim din agitația de zi cu zi și să apreciem micile momente din viață. Ai grijă să construiești un colț de relaxare pentru un timp liber de excepție. Măsuțele de cafea rustice ar putea fi exact piesele necesare pentru un living confortabil.


Elemente esențiale pentru stilul de design interior rustic

Creează un farmec rustic cu aceste produse rustice indispensabile - cumpără toate favoritele tale de mai jos.


Cumpără produse keyboard_arrow_right


 

Idei de decor rustic de la clienții noștri

Cele mai bune idei de decor rustic vin de la clienții noștri prin #sharemevidaxl; descoperă și tu!


 

Decorarea fiecărei camere într-un stil rustic

Stilul rustic are succes în fiecare zonă a casei tale. Să vedem cum poți să obții transformări în stil rustic în baie, camera de zi și dormitor.


@loving.madame.margaret

Baie rustică

Transformă-ți baia într-un refugiu relaxant, asemănător unui spa, cu un design rustic. Adaugă o cadă de sine stătătoare, o chiuvetă de piatră și iluminat de inspirație vintage. Apoi, introdu piese din lemn natural și plante verzi pentru o notă naturală.

@vextnattis

Cameră de zi rustică

Camerele de zi sunt cele mai bune locuri de relaxare, iar una în stil rustic este perfectă pentru întâlniri cu familia și prietenii. Introdu fotolii sau canapele confortabile din țesături naturale precum inul și pielea, apoi adaugă un covor confortabil. Continuă cu piese rustice din lemn, cum ar fi măsuțe de cafea sau felinare drăguțe pentru o atmosferă de design interior rustic.

@jennascasa

Dormitor rustic

Pregătește-te să te relaxezi transformându-ți dormitorul în stil rustic! Alege un cadru de pat din lemn și acoperă-l cu lenjerie sau pături moi. Adaugă câteva decorațiuni de inspirație vintage, cum ar fi ceasurile cu alarmă și coșurile țesute. Apoi, pune și câteva perne decorative și o pătură moale, pentru o notă finală!

Descoperă toate stilurile de interior


Nu știi sigur ce stil ți se potrivește cel mai bine?

Vezi tot
Mai multă inspirație


 

Din magazinul nostru în casa ta – Fii membru al Galeriei #sharemevidaxl!

Inspiră-te de la vidaXL!

Cauți să proiectezi casa visurilor tale? Pe lângă o mare varietate de produse din care poți alege, vei avea nevoie și de puțină inspirație pentru casa și grădina ta. Pentru a te orienta în legătură cu cele mai cunoscute stiluri și tendințe frumoase ale momentului, am creat această zonă de inspirație incredibil de utilă.

A face din casa ta un loc pe care să îl numești acasă înseamnă a-ți sărbători personalitatea unică prin fiecare detaliu. Te invităm să te inspiri de la noi şi să consulți cea mai nouă listă de stiluri de interior. Lasă-te fermecat de frumusețea minimalistă a stilului Scandinav și Contemporan sau adaugă o notă îndrăzneață printr-un look Industrial . Familiarizează-te cu stilul Rustic de design interior - este de neuitat prin accentele sale rustice. Ce zici de minunatele stiluri Boem și Retro ? Descoperă-le!


#sharemevidaXL: produsele noastre, creațiile tale de design

Adevărul este că ne inspirăm pentru decorarea locuinței din casele reale și de la oamenii care integrează soluțiile de mobilier și sfaturile noastre de stil în spațiul lor. Așadar, consumatorii noștri sunt eroii care ne inspiră. Apreciem că acceptă să ne prezinte amenajările lor interioare. Vedem aceasta ca pe o sursă excelentă de inspiraţie pentru casă şi grădină.

Drept urmare, am creat un loc în care toate stilurile și tendințele de decor interior se reunesc, avându-i în centrul atenției pe clienții noștri. Inspiră-te din creațiile clienților noștri, vizitând pagina noastră #sharemevidaxl , dedicată în totalitate aprecierii tale și proiectelor tale creative. Vei găsi aici o mare varietate de produse, incluse în amenajări interioare din locuințe reale. Vei putea să vezi cum se potrivesc în decorul tău de interior și să te inspiri! Dorești să îți prezinți și tu creațiile? Verifică termenii aici!


Înscrie-te pentru a primi newsletterele care să te inspire

Știai că cea mai bună inspirație pentru designul interior al locuinței începe cu un e-mail ocazional? Îți prezentăm: newsletterele noastre pentru a te inspira! Pentru a începe, trebuie doar să te înscrii și îți vom trimite newsletterele noastre incredibil de utile. De la inspirație pentru casă și grădină la idei de decorare și colecții uriașe de lucruri interesante și elegante pe care fiecare casă ar trebui să le aibă, newsletterele noastre le au pe toate.

Vei fi primul care află despre postările noi de pe blog, despre tendințele interesante și actualizările stilurilor populare de design. Folosește newsletterele ca sursă de inspirație pentru proiectele tale de acasă Abonează-te la newsleterele noastre pentru a te inspira și alătură-te comunității vidaXL!