Categorii pentru camera de zi


Camera de zi este locul relaxant unde te destinzi după o zi lungă sau petreci timp cu familia sau prietenii. Pentru a te ajuta să o amenajezi, am pus laolaltă o selecție de mobilier pentru camera de zi. Consultă selecția noastră de mobilier pentru camera de zi pentru a afla ce fel de mobilier se potrivește într-o astfel de cameră. Vei dori o canapea confortabilă, o măsuță de cafea pentru gustări și un suport TV pentru serile tale de film. Adaugă câteva detalii cu scaune decorative, covoare colorate și perne confortabile. Pentru divertisment, uită-te la gadgeturile și dispozitivele pentru camera de zi.Colecții pentru camera de zi


Pregătește-te să oferi camerei tale de zi o transformare. Colecția noastră de articole esențiale pentru camera de zi include tot ce ai nevoie pentru un spațiu elegant și funcțional. Le avem pe toate, de la dulapuri TV cu LED până la mobilier de perete care economisește spațiu. În plus, mobilierul nostru din lemn recuperat adaugă o notă unică și ecologică decorului camerei de zi. De asemenea, poate dorești să cauți soluții de îngrijire a mobilierului, cum ar fi solvenți și huse. Mobila ta nou-nouță va rămâne bună și va arăta bine mai mult timp. Dacă dorești să montezi televizorul pe perete, acordă atenție și accesoriilor și instrumentelor pentru montare de care vei avea nevoie. Spune salut spațiului tău cochet cu această colecție a noastră de lucruri esențiale pentru camera de zi!

Dulapuri TV cu LED


Mobilier cu economie de spațiu (montat pe perete)


Materiale recuperate

Huse pentru mobilier


Îngrijirea mobilierului


Accesorii de montare TVCamera de zi: sfaturi şi idei


Fiecare cameră de zi ar trebui să iasă în evidență, iar colecția noastră de inspirație pentru camera de zi este aici pentru a-ți oferi ceea ce cauți. De la boho la modern, avem stiluri și tendințe pentru a se potrivi spiritului tău. În plus, ghidurile noastre de cumpărături pentru mobilă te vor face să te simți ca un profesionist atunci când îți alegi lucrurile. Uită-te peste sfaturile noastre de amenajare sau de accesorizare și înfrumusețează-ți decorul camerei tale de zi!

Stiluri de design de interior

Găsiți stilul preferat de design interior și cumpărați articolele care se potrivesc cu fiecare stil. Transformă-ți casa într-un cămin astăzi!

Citește mai multkeyboard_arrow_right

ABC-ul accesorizării în culori

O pată de culoare atrage privirea, schimbă starea de spirit și accentuează anumite detalii în orice spațiu.

Citește mai mult keyboard_arrow_right

Ghid de achiziționare a unei măsuțe de cafea: cum să alegi piesa perfectă

Când proiectați o cameră de zi, există mai multe zone care necesită atenția dumneavoastră.

Citește mai mult keyboard_arrow_right

Sfaturi pentru alegerea fotoliului ideal

Dacă ești în căutarea unui adevărat punct de atracție, există câteva lucruri de luat în considerare.

Citește mai mult keyboard_arrow_right

Idei utile despre cum să alegi un suport TV

Televizorul este punctul de atracție al camerei de zi, de aceea este important să știi cum să alegi un suport TV.

Citește mai mult keyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Suntem atât de fericiți să-i vedem pe clienții noștri cum creează spații frumoase cu produsele noastre și cum le împărtășesc cu noi prin #sharemevidaXL. De la design-uri uimitoare pentru grădini până la interioare confortabile pentru casă, creativitatea clienților noștri te inspiră cu adevărat. De asemenea, și tu poți să te alături comunității noastre și poți împărtăși cu noi propriile design-uri inspirate de vidaXL. Să sărbătorim pasiunea noastră pentru spații de locuit frumoase și confortabile și să ne inspirăm reciproc să creăm design-uri și mai fabuloase!

Descoperă totul