Stil retro de interior

Aducerea la viață a elementelor de stil din trecut

 

Călătorește înapoi în timp și adu la viață anii 50, 60 sau 70! Retro înseamnă combinarea trecutului cu prezentul, prin forme, imprimeuri și culori. Elementele din trecut vor crea un stil intim și primitor. Care decadă este preferata ta?

 

Vezi toate articolele retro

 

Paleta de culori retro

Culorile retro populare sunt galben muștar, verde cald, portocaliu intens și culori pastel, precum verde mentă și roz pudrat. În prezent, retro este ușor și luminos și permite numeroase combinații de culori, precum pasteluri deschise cu lemnul închis tipic retro. Adaugă câteva accesorii aurii sau de culoarea bronzului ca notă finală!

 

 

 

Forme și materiale

Un detaliu pe care nu ai voie să îl omiți într-un interior retro sunt formele curbate și liniile fine ale mobilierului și accesoriilor. Mobilierul retro poate fi recunoscut și după picioarele sale conice și folosirea lemnului. Acesta poate fi din lemn deschis sau închis la culoare, care poate fi utilizat în aceeași încăpere. Materialele care se potrivesc stilului retro sunt lemnul, ratanul, plasticul, pluta, iuta, lâna și catifeaua.

 

 

Vezi toate articolele retro

 

 

 

 

Vezi toate stilurile din 2022