Cele mai tari tendințe: Alb și luminos

Puterea subevaluată a calmului

 

Ce înseamnă albul pentru tine? Sensul obișnuit asociat cu albul are legătură cu puritatea, calmul și eleganța. Când decorăm, cu toții alegem articole albe - mobilier sau accesorii. Dar ce părere ai despre un interior complet alb?

Albul în casele noastre este, fără îndoială, o alegere care nu se demodează. Aflându-se printre cele mai influente tendințe, interioarele albe și luminoase ne captează toată atenția. Să aflăm cum putem proiecta un spațiu bazat pe alb și nuanțele sale, dar să analizăm, de asemenea, ce putem face sau nu în cadrul acestei tendințe.

 

 

Cum se proiectează un interior alb

Albul se potrivește în fiecare cameră. Definește o atmosferă calmă și primitoare. Albul înseamnă curățenie și stil, de asemenea, de aceea bucătăriile albe sunt foarte des întâlnite. Fiind perfect pentru fiecare cameră, albul poate ajuta în cazul unui spațiu limitat, făcându-l să pară mai mare și mai luminos.

Dar majoritatea oamenilor se tem de un interior alb monoton, crezând că ar putea părea rece și nu confortabil. Pentru a evita acest lucru, este bine să urmezi regula numărul unu pentru utilizarea albului: stratificarea nuanțelor de alb. Amestecă diferite nuanțe de alb cu nuanțe naturale pentru a obține acea senzație caldă și confortabilă de acasă. Modul cum faci acest lucru este alegerea ta. Poți alege piese de rezistență de culoare albă și poți adăuga accesorii în alte nuanțe pentru a îmbunătăți aspectul. Sau alege nuanțe neutre pentru mobilierul mai mare și folosește albul pentru a-l face să iasă în evidență. Încearcă întotdeauna să creezi un aspect echilibrat - albul nu este niciodată suficient.

 

 

Textura este totul 

Un spațiu alb exprimă eleganță și bogăție atunci când este asociat cu texturi și culori potrivite. Pentru a evita senzația de rece și pentru pentru a proiecta un spațiu care să dea senzația de căldură și de acasă, poți introduce câteva texturi bogate. Alegerea depinde de ceea ce îți place și de stilul pe care îl creezi. Albul se potrivește bine cu orice lucru la care te-ai putea gândi.

Adaugă mobilier din lemn natural pentru un aspect scandinav. Albul, alături de cărămizi - colorate sau albe, este o combinație uimitoare. Marmura în compania albului se va remarca prin textura sa complexă. Adaugă niște țesături bogate, din lână, bumbac sau mătase. Joacă-te cu diferite nuanțe de alb și cu nuanțe versatile neutre pentru o atmosferă caldă minimalistă.

 

      

Puterea contrastelor

Albul este puternic în sine. Chiar și așa, tendința de alb nu izolează această estetică, ci o îmbogățește cu unele contraste frumoase. Combină o canapea în nuanțe de alb cu nuanțe crem pentru covor și alte accesorii, dar adaugă și nuanțe vibrante de verde cu ajutorul unor plante. Astfel, vei obține un spațiu de locuit care va exprima prospețime și confort.

Numeroasele nuanțe de albastru vor aduce interiorul alb pe o nouă treaptă. Aspectul mediteranean funcționează excelent într-o bucătărie modernă, cu o atmosferă unică de vacanță permanentă. Albul îți permite, de asemenea, să te joci cu iluminatul unei camere. Adaugă obiecte transparente și scânteieri metalice. Combinat cu accente decorative din sticlă sau cu unele în argintiu și auriu, un interior alb devine un tablou elegant, ce exprimă calmul.