Bine ai venit în lumea interioarelor moderne și colorate! Pregătește-te pentru o reamenajare la modă și vibrantă a casei!

 

Top 3 motive care fac tendința de interior modern și colorat atât de populară

Tendința de design interior modern și colorat este un succes, deoarece aduce un aspect atât de proaspăt și modern. Combină culori jucăușe care îți fac spațiul să iasă în evidență și adaugă decorațiuni vibrante pentru a crea o atmosferă distractivă și interesantă!


@theeastldnstylist

Un look modern

1 / 3

Gândește elegant & șic! Optează pentru mobilier cu linii interesante, modele care ies în evidență și forme ieșite din comun. Este vorba despre a avea lucruri moderne, chiar prietenoase cu animalele de companie și în ultimele tendințe!

@marta_projektuje

Culori jucăușe

2 / 3

Culorile pot transforma orice spațiu, iar tendința noastră de interior evidențiază exact acest lucru! Adaugă energie și personalitate în casa ta cu o paletă vibrantă, cu piese decorative atrăgătoare și modele îndrăznețe.

@styletyhome

Decorațiuni vibrante

3 / 3

Adaugă o notă de eleganță accesibilă spațiului tău de locuit cu decorațiuni uimitoare! De la lucrări de artă decorativă pline de culoare la perne distractive, cu model, umple-ți spațiul de locuit cu caracter și farmec.

 

Articole esențiale pentru a completa aspectul unui interior modern și colorat

Pentru a-ți proiecta interiorul modern și colorat de vis, caută articolele esențiale care vor fi cu siguranță utile. 

Top 5 sfaturi de stil pentru un interior modern și colorat

Iată cinci sfaturi distractive de amenajare provocatoare pentru tendința de design interior modern și colorat:

  1. Covoare jucăușe: alege un covor vibrant și jucăuș pentru a scoate în evidență spațiul. Alege unul cu un model îndrăzneț sau o pată de culoare strălucitoare pentru a atrage privirile.
  2. Peretele de accent: vopsește un perete într-o culoare puternică sau adaugă un tapet colorat pentru a crea un perete de accent care atrage atenția. Este o modalitate ușoară de a adăuga dramă și personalitate camerei tale.
  3. Combinarea texturilor: joacă-te cu diferite texturi, cum ar fi catifeaua, blana artificială sau tricotajele. Combinarea diferitelor texturi adaugă profunzime spațiului, făcându-l și mai primitor.
  4. Perdele colorate: îmbracă ferestrele în perdele sau draperii pline de culoare. Acestea adaugă o pată de culoare, îmbunătățind, de asemenea, aspectul general al camerei.
  5. Jocuri cu oglinzi: montează o oglindă funky cu o ramă colorată pentru a adăuga atât stil, cât și funcționalitate. Oglinzile creează iluzia spațiului și reflectă energia vibrantă din cameră.

 

Lasă-te inspirat de ideile clienților noștri pentru un design interior modern și colorat

Vrei să vezi niște magie din viața reală? Descoperă interioarele cool și colorate ale clienților noștri minunați pentru a afla cum să îți proiectezi propriile interioare.

 

Găsește mai multă inspirație