Trenduri în vogă: Accente Aurii

Puțină strălucire pentru o casă elegantă

 

Aurul a fost considerat dintotdeauna simbolul bogăției și al luxului. În designul de interior, aurul a trecut în timp de la abundență la kitsch. Echilibrat corect, auriul conturează o estetică fină și luxoasă.

Accentele aurii sunt din nou la modă și ne-au cucerit pe loc! Folosește accente aurii pentru a crea un design cu adevărat deosebit. Decorează-ți casa cu accesorii sau alege mobilă cu accente aurii pentru un aspect delicat

 

 

Combinații de culori puternice dar fine

Deși poate părea complicat să decorezi cu accente aurii, acest trend super modern ne învață cum să evităm un design vulgar. Auriul trebuie echilibrat de o anumită paletă de culori, iar noi avem sfaturile potrivite pentru tine.

Pentru un design rafinat, cea mai sigură variantă e combinația de alb și negru cu accente aurii. Sau poți să folosești tonuri neutre alături de auriu. Astfel, adaugi lumină și căldura casei tale. O altă variantă este să alegi o paletă de culori puternică. Combină accente aurii cu verde sau albastru intens, sau optează pentru o notă subtilă de roz-șampanie.

 

 

Materiale ce completează accentele aurii

Auriul are nevoie întotdeauna de anumite materiale în jurul lui. Fiind un element bogat, auriul necesită o bază subtilă pentru a putea străluci fără să devină obositor. În ceea ce privește mobilierul și accesoriile, alege un material care echilibrează designul. În combinație cu metal sau sticlă, auriul conturează un decor modern. Pentru o atmosferă clasică, pune auriu lângă lemn solid în nuanțe naturale. Dacă îți dorești un design extravagant, combină accente aurii cu marmură sau catifea.

 

      

Accente aurii: de la obișnuit la uimitor

Designul de interior minimalist în alb și negru merită să iasă în evidență. Trebuie doar să adaugi puțin auriu. Investește în perne decorative, draperii sau corpuri de iluminat cu accente aurii, pentru un decor intens și super modern. Astfel, evidențiezi anumite colțuri din casa ta, printr-o atmosferă caldă și primitoare. Nu uita că accentele aurii te pot ajuta să pui sub reflector un spațiu mai mic. Strălucirea auriului dă impresia de spațiu deschis și amplu, indiferent de dimensiunea camerei.