Mobilier frumos de grădină din bambus

Transformă-ți grădina într-un paradis liniștit

 

Există ceva special în ceea ce privește mobilierul de grădină din bambus. Această tendință populară pentru exterior este una dintre cele mai versatile. Folosit atât pentru ​​decorul de interior, cât și pentru cel de exterior, bambusul este un material fantastic.

Când folosești bambus, aduci diverse vibrații culturale. Decorează creând un design boem confortabil sau o atmosferă destinsă de relaxare. Mobilierul de grădină din bambus se potrivește în orice decor. Să aflăm de ce ar trebui să-ți decorezi grădina cu bambus!

 

 

Beneficiile alegerii mobilierului de grădină din bambus

Mobilierul de grădină din bambus este durabil și ecologic. Acest material organic este planta lemnoasă cu cea mai rapidă creștere din lume. Mobilierul de grădină din bambus este rezistent, ceea ce înseamnă că te vei putea bucura de el în anii următori. Ca să nu mai vorbim de cât de frumos este, cu strălucirea sa naturală, nuanțele deschise și detaliile minimaliste. Bambusul este un material versatil, ce poate fi asociat cu mobilier din lemn și chiar cu accente din sticlă sau metal.

 

 

      

Cum să creezi un aspect zen cu mobilierul de grădină din bambus

Dacă vrei ca zona ta de exterior să aibă aspectul și să dea senzația unui paradis de relaxare, atunci mobilierul de grădină din bambus este alegerea perfectă. Avem soluții de amenajare pentru fiecare spațiu, de la un balcon confortabil la o grădină mare. Decorează cu stil cu o pereche de scaune de regizor pliante din bambus – sunt la modă și unice. Sau alege un set de mobilier pentru luat masa din bambus pentru a savura mese delicioase în aer liber.

Pentru relaxare, recomandăm șezlonguri realizate dintr-o structură robustă din bambus și pânză colorată pentru confortul tău. Adaugă o măsuță de cafea din bambus sau scaune din bambus, ca opțiune suplimentară de ședere. Într-o grădină mare poți opta pentru un set de bistro din bambus cu bar pentru o atmosferă tropicală. În acest fel, vei proiecta un loc în aer liber primitor, perfect pentru întâlniri sociale.

 

 

Decorațiuni din bambus: detalii care îți înfrumusețează grădina

Pentru a sublinia aspectul zen al aranjamentului tău de exterior, combină și asortează decorațiuni de grădină din bambus. Adu atmosfera naturală de bambus în grădina ta adăugând covoare și felinare din bambus. Poți adaugă și o umbrelă de soare din bambus în curtea ta pentru o stare de relaxare exotică perfectă.

Atmosfera tropicală a grădinii tale nu este completă fără o mulțime de plante - așa că de ce să nu alegi un pat de grădină din bambus cu spalier? Poți chiar să separi zona de relaxare cu un gard din bambus. Va crea un loc confortabil și primitor. Accesorizează-ți mobilierul de grădină din bambus cu pături și perne decorative în nuanțe naturale sau culori vii, pentru o senzație boemă.

 

Sfaturi pentru a-ți aranja mobilierul de grădină din bambus

Încearcă unele din ideile noastre pentru a-ți aranja mobilierul de grădină din bambus:

  • Combină-l cu alte materiale naturale precum lemnul sau ratanul. Adaugă nuanțe de verde, tonuri pământii și plante naturale.
  • Proiectează un decor de grădină de inspirație asiatică, folosind mobilier de grădină din bambus. Inspiră-te din designul japonez sau indian – modele, forme, palete de culori.
  • Joacă-te întotdeauna cu lumina. Un decor de grădină din bambus are nevoie de corpuri de iluminat potrivite pentru a-i sublinia frumusețea. Adaugă niște șiruri de lumini, felinare din bambus ori abajururi din hârtie sau țesături naturale.
  • Combină nuanțele frumoase ale mobilierului din bambus cu niște culori contrastante. Folosește perne, cuverturi, decorațiuni pentru măsuța de cafea și covoare în culori puternice pentru a scoate decorul în evidență.

 

 

Ai grijă de mobilierul tău de grădină din bambus

Bambusul este un material ușor, care se dovedește a fi foarte rezistent la uzură. Cunoscut și sub numele de „oțel verde”, bambusul este potrivit pentru un mobilier de grădină robust și durabil. Pentru a-ți menține mobilierul de grădină din bambus în cea mai bună formă timp de ani de zile, este nevoie să faci unele lucrări de întreținere. Se recomandă depozitarea acestuia pe timp de iarnă. Curăță-l ocazional cu o cârpă moale și apă cu săpun pentru a îndepărta praful. Pentru ca mobilierul de grădină din bambus să arate ca nou, aplică ulei la fiecare câteva luni. Acest lucru îl va întreține și va sublinia strălucirea sa naturală și frumoasa nuanță deschisă a lemnului de bambus.