Mobilier de grădină din lemn în tendințe

Accentuează frumusețea naturală a grădinii tale

 

Mobilierul din lemn natural încântă ochiul ca nimic altceva. Mai ales atunci când îți amenajezi grădina de vis, mobilierul din lemn este calea de urmat. Lemnul este în continuare materialul numărul unu folosit pentru mobilierul de grădină.

Lemnul natural aduce căldură, confort și îmbogățește orice decor. Este un material versatil, potrivit în diverse modele. Să descoperim cum să integrăm mobilierul de grădină din lemn în grădina ta.

 

 

Mobilier de grădină din lemn cald și confortabil

Mobilierul de grădină din lemn este frumos într-un mod unic. Fiecare tip de lemn are propria sa granulație și caracteristici care îl fac să iasă în evidență. Diferitele nuanțe de lemn creează contraste plăcute, în timp ce designul mobilierului îl face să se potrivească în decorul tău de interior.

Mobilierul de grădină din lemn este ideal atât în ​​amenajările de exterior moderne, cât și în cele tradiționale. Mobilierul din lemn creează un echilibru între atmosfera naturală de afară și confortul din interior. Alege mobilier din lemn pentru verandă, grădină sau balcon - te vei bucura de el mulți ani de-acum încolo.

 

 

      

Mobilier de grădină din lemn adecvat

Mobilierul de grădină din lemn oferă imaginea unui decor de grădină relaxant, dar clasic și la modă. Versatilitatea lemnului îți permite să modelezi zona de exterior după cum dorești. Lemnul de pin, tec și stejar alb prezintă nuanțe mai deschise, perfecte pentru un design de grădină estival. Lemnul de acacia are tonuri îndrăznețe și elegante, în timp ce culoarea mahonului sau a lemnului de trandafir adaugă o atmosferă vintage zonei tale de exterior.

 

 

Cum să combini mobilierul de grădină din lemn

Versatilitatea mobilierului de grădină din lemn îți permite să îl combini în diverse moduri. De exemplu, setul nostru de mobilier de grădină din lemn masiv de tec este perfect pentru a savura mesele în aer liber. Îl poți face mai confortabil, adăugând perne moi în culoarea ta preferată.

Cei care iubesc relaxarea în aer liber au nevoie de un scaun Adirondack din lemn masiv de brad. Alege unul într-o culoare strălucitoare și asortează-l cu o masă albă din lemn. Poți obține chiar și versiunea cu 2 locuri, pentru a te relaxa alături de persoana favorită.

 

 

 

Mobilier din lemn: robust, durabil și cu utilizare îndelungată

Mobilierul de grădină din lemn are o utilizare de lungă durată și este confortabil. În funcție de tipul de lemn pe care îl alegi, vei defini aspectul zonei tale de exterior. Lemnul de esență tare, precum stejarul, promite rezistență și frumusețe subtilă. O opțiune ușoară este lemnul de esență moale, lemnul de pin fiind cea mai populară alegere.

Granulația și fibrele lemnului ales aduc un farmec natural aranjamentului plăcut al grădinii tale. Asigură-te că îl protejezi împotriva intemperiilor, depozitându-l sau acoperindu-l. Pentru ca acesta să arate ca nou, se recomandă tratarea regulată cu ulei sau ceară.