Mobilier confortabil de grădină din ratan

O atmosferă de vacanță întreaga zi, în fiecare zi, în propria grădină

 

Mobilierul de grădină din ratan ne face puțin nostalgici. Ne amintește de atmosfera retro a anilor '60, dar creează senzația că această tendință este mai actuală ca niciodată. Ca parte din tendința materialelor naturale, mobilierul de grădină din ratan face mai mult decât să îți decoreze grădina. Tendința mobilierului din ratan aduce acea atmosferă irezistibilă ca și cum a-i locui pe o insulă în propria ta curte.

Această tendință este de ultimă oră, fiind menită să dureze. Perfect pentru a proiecta un loc de grădină relaxant, ratanul este primitor, cald și la modă. Ne face să ne gândim la o vacanță permanentă – cine nu își dorește asta?

 

 

Motive pentru care vei îndrăgi mobilierul de grădină din ratan

Ratanul a fost întotdeauna o alegere excelentă pentru mobilierul de grădină. De la șezlonguri până la seturi de mobilier pentru luat masa, mobila de grădină din ratan completează decorul tău de exterior. Natural sau sintetic, ratanul este unul dintre cele mai rezistente materiale.

Poliratanul este mult mai solid decât ratanul natural, deși arată exact la fel. Rezistă la condiții meteorologice neprielnice, la expunerea la razele UV și are o natură non-corozivă. Mai mult, ratanul este rezistent la uzură, ușor de reparat și de curățat.

 


-10 % În tendințe acum
667.99 Lei

Incl. TVA

-10% În tendințe acum
436.99 Lei

Incl. TVA

-10% În tendințe acum
1,144.99 Lei

Incl. TVA

-10% În tendințe acum
+ 2 opțiuni
553.99 Lei

Incl. TVA

-10% În tendințe acum
+ 3 opțiuni
352.99 Lei

Incl. TVA

Cumpără produse keyboard_arrow_right


Mobilierul de grădină din ratan se potrivește cu orice

Mobilierul de grădină din ratan este atât de popular pentru că are reputația unui adevărat cameleon al amenajărilor! Prezent în multe tipuri de decoruri de exterior, mobilierul de grădină din ratan este cel mai versatil. Îți place un decor boem relaxant? Alege mobilierul de grădină din ratan pentru a-l defini. Ești încă nostalgic după aspectul retro eclectic al anilor '60? Mobilierul din ratan cu designul său fără vârstă este alegerea potrivită.

Perfect atât pentru decorul de interior, cât și pentru cel de exterior, mobilierul din ratan te ajută să creezi un aspect cald și primitor. Împletitura din ratan adaugă textură în fiecare colț și înfrumusețează designul tău existent. Mai mult, prin varietatea de culori și țesături, ratanul se adaptează la diverse stiluri.

 

 

Proiectează un cadru de exterior ca la malul mării cu mobilierul de grădină din ratan

Mobilierul de grădină din ratan este un element de bază al climatelor tropicale calde. Mobilierul și decorațiunile din ratan îți oferă libertatea de a proiecta un cadru de vacanță pentru aranjamentul de exterior. Pentru un decor ca la malul mării, optează pentru mobilier de grădină din ratan în nuanțe mai deschise de maro sau alb mediteranean.

Completează aspectul cu accesorii care îți amintesc de viața pe o insulă. Optează pentru pături si perne decorative în combinații de modele în alb și albastru sau tropicale. Decorează cu macrame, lumânări albe și corpuri de iluminat, cum ar fi felinare suspendate din ratan. Adaugă coșuri decorative din ratan, scaune din bambus și perne din bumbac.

 

Cum să aranjezi mobilierul de grădină din ratan

  • Combină mobilierul de grădină din ratan cu mobilier din lemn, sticlă și țesături naturale pentru un aspect relaxat.
  • Adaugă plante pentru a sublinia atmosfera relaxantă de vacanță și aerul tropical al mobilierului de grădină din ratan.
  • Joacă-te cu diferite nuanțe de culoare. De la tonuri pământii până la albastru intens și verde intens, mobilierul de grădină din ratan arată uimitor într-un cadru care imită un design la țărmul mării.
  • Într-un decor minimalist, alege mobilier de grădină din ratan alb sau negru. Adaugă accesorii sau alte obiecte de mobilier din lemn masiv în tonuri mai blânde pentru un aspect primitor.

 

 

Mobilier de grădină din ratan de care te vei bucura ani de zile

Mobilierul nostru de grădină din ratan este realizat din ratan PE împletit, un material foarte durabil și ușor de curățat. Fiind și rezistent la pete, trebuie doar să îl speli cu un furtun de joasă presiune. Curăță-l ocazional de praf sau șterge-l cu o cârpă umedă ca să arate ca nou.

Deși ratanul este rezistent la intemperii, îți recomandăm să îl depozitezi pe timpul iernii. O altă variantă este să investești în niște huse de mobilă, astfel încât să îl protejezi de intemperii. În acest fel, te vei putea bucura de frumosul tău mobilier de grădină din ratan pentru o lungă perioadă de timp.

 

Găsește mai multă inspirație