Vezi cum spațiul tău de locuit în aer liber înflorește într-o minunată operă de artă.

 

Eliberează potențialul grădinii tale în 3 pași simpli

Permite-ne să îți arătăm cum să îți îmbunătățești experiența în aer liber fără efort. Sfaturile noastre sunt făcute pentru a te ajuta să eliberezi frumusețea ascunsă a grădinii tale.


@leclercqstyle

Versatilitatea decorațiunilor de grădină

1 / 3

Vezi cum fântânile, pernele și luminile se îmbină perfect cu diferite stiluri de exterior. Acestea oferă posibilități nesfârșite pentru a face spațiul tău de locuit în aer liber unic și primitor.

@dom_zwidokiemnalas

Setarea atmosferei cu ajutorul texturii

2 / 3

Pătrunde în lumea texturilor de grădină! De la fluxul calmant al fântânilor până la îmbrățișarea confortabilă a pernelor, îmbunătățește designul spațiului tău de locuit în aer liber.

@home_in_garden

Adaugă personalitate oazei tale în aer liber

3 / 3

Află cum să exprimi stilul tău unic prin decorarea grădinii. Alege seturi de mobilier care reflectă nevoile tale și adaugă accente decorative care spun povestea stilului tău de viață.

 

Articole esențiale pentru capodopera ta în aer liber

Bucură-te de caracterul practic al grădinii tale. Alege articole versatile, cum ar fi taburete puf sau măsuțe de cafea, pentru un plus de confort și funcționalitate în spațiul tău de locuit în aer liber. 

Top 5 sfaturi de amenajare cu stil pentru proiectarea capodoperei tale în aer liber

  1. Creează un punct de atracție: adaugă o piesă centrală captivantă, cum ar fi o fântână sau o vatră de foc, pentru a atrage atenția.
  2. Optează pentru spațiul vertical: Utilizează spaliere sau jardiniere suspendate pentru a maximiza spațiul și pentru a adăuga atracție vizuală în grădinile compacte.
  3. Combină și potrivește texturile: Adaugă profunzime în spațiul tău exterior combinând texturi precum pietre netede, mobilier din lemn și perne moi, de in.
  4. Joacă-te cu modele: Creează interes vizual cu modele cu detalii pe perne, placări sau covoare.
  5. Include elemente naturale: Îmbunătățește atmosfera zen cu note naturale, cum ar fi accente de lemn erodat sau verdeață luxuriantă.

 

Lasă-te inspirat de ideile clienților noștri de decorare a grădinii

Consultă ideile de decorare a grădinii, personalizate special pentru tine.

 

Găsește mai multă inspirație