Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Sănătate & frumusețe

Se afișează: 1-48 din 134

Sănătate și frumusețe

Când cauți produse legate de sănătate, frumusețe și îngrijire personală, vidaXL este locul potrivit. Relaxarea suficientă este întotdeauna importantă iar sănătatea și îngrijirea personală sunt inseparabil legate. Cu produsele noastre de îngrijire vei avea mereu un aspect radiant. Pe lângă produsele pentru îngrijirea feței, avem și produse specializate, de exemplu, pentru saloane de coafură și masaj.

Diverse produse de îngrijire personală

vidaXL este cunoscut pentru sortimentul său larg. Acest lucru este valabil și pentru categoria noastră de sănătate și frumusețe. Aici vei găsi orice produs care are legătură cu îngrijirea personală. Aruncă o privire asupra uscătorului nostru de unghii cu gel. Poți crea unghiile perfecte demne de un salon chiar la tine acasă. În plus, avem diferite produse de îndepărtarea părului. Pentru a completa relaxarea, avem de asemenea numeroase produse pentru masaj. Mesele noastre de masaj, de exemplu, sunt foarte populare în saloane.

Comandă cu ușurință produse de îngrijire personală

La vidaXL – serviciul este pe primul loc. Poți comanda cu ușurință adăugând produse în coșul tău de cumpărături. Navighează prin toți pașii indicați, iar produsele de îngrijire personală comandate vor fi livrate la tine acasă cât mai curând posibil. Aruncă o privire asupra sortimentului nostru complet de produse vidaXL și bucură-te de noi produse de îngrijire personală la tine acasă.

Vezi mai mult