Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Unelte

Se afișează: 1-48 din 3594
  • ...

Unelte pentru toți meseriașii

Unul dintre punctele forte ale vidaXL este gama noastră foarte largă de produse. În magazinul nostru vei găsi mobilă, articole sportive, dar și unelte. Indiferent dacă ești un profesionist sau un amator – în magazinul nostru vei găsi produse pentru ambele. În magazinele de unelte, plătești adesea destul de mulți bani pentru instrumente specializate. Cu toate acestea, vidaXL dorește să ofere unelte excelente la cel mai bun preț. Pe lângă produsele marcă proprie vidaXL, vei găsi și produse de mărci mai cunoscute, cum ar fi Irwin, Toolpack, Brennenstuhl și ProPlus.

Diferite tipuri de unelte și scule

La vidaXL vei găsi diferite tipuri de unelte, ferestre, panouri de perete și feronerie pentru uși. Avem, de asemenea, materiale pentru electricieni și diverse garduri pentru a împrejmui bucăți mari de pământ. Pentru că avem produse atât pentru specialiști, cât și pentru meșteri, poți găsi orice în magazinul nostru online. Încercăm să oferim o cantitate mare de produse, astfel încât să putem ajuta fiecare meseriaș!

Aruncă o privire asupra uneltelor în licitațiile și ofertele noastre

Ofertele bune fac toată lumea fericită. Acesta este motivul pentru care vei găsi diverse licitații și oferte zilnice și săptămânale. Aruncă o privire în magazinul nostru online și poate vei găsi uneltele de care ai nevoie. Fii rapid pentru a putea prinde cea mai bună ofertă!

Vezi mai mult