Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Kiyoh evaluare: 8.1 / 10

Tapeturi

Se afișează: 1-48 din 96

 

Tapet - decorează cu stil | vidaXL.ro

Dacă îți dorești să redecorezi, dar nu vrei să faci prea mare deranj, tapetul este soluția ideală pentru pereții casei tale. Practic și ușor de montat, acesta schimbă complet aspectul locuinței oferind o imagine nouă și un design deosebit. vidaXL.ro vă pune la dipoziție nenumărate tipuri de tapet, fabricate din materiale de înaltă calitare care permit curățarea acestuia fără prea mult efort. Datorită diversității modelelor, tapetul se potrivește oricărei tendințe de amenajare și va rămâne la modă mult timp de acum înainte.

Fototapet pentru încăperi ieșite din tipar

Curajul și extravaganța te caracterizează? Atunci alege fototapetul ca variantă în decorarea pereților tăi. Imaginea unei metropole precum New York sau Paris ori un peisaj montan care să îți taie răsuflarea, acum pot îmbrăca un perete cu ajutorul fototapetului pus la dispoziție de vidaXL.ro. Mai mult decât atât, fototapetul mural ilustrând harta lumii este perfect pentru cei mereu dornici de aventură. Există opțiuni și pentru cei mai puțin îndrăzneți sau care își doresc o oază de liniște la ei acasă. Un colț de natură în dormitor ori un răsărit superb în sufragerie cu siguranță că vor da o notă de autenticitate casei tale și vor contribui la relaxarea și bunăstarea ta.

De ce să alegi tapetul

Tapetul este una dintre cele mai practice metode de redecorat și este ales din ce în ce mai des în defafoarea varului lavabil. Iată și câteva motive care stau la baza acestei preferințe:

- este simplu de aplicat

- protejează pereții împotriva petelor, loviturilor și zgârieturilor

- costurile de reparație și întreținere sunt scăzute

- este ușor de asortat cu mobila și pardoseala deja existente

În plus, îl poți schimba ori de câte ori te plictisești de el; e mult mai comod ca zugrăvitul, iar abundența modelelor sigur te va convinge să alegi tapetul.

 

Vezi mai mult