Fotoliu extensibil

Un fotoliu extensibil numai bun pentru relaxare

Bucură-te de propriul colț de relaxare cu un fotoliu extensibil! Mereu ți-ai dorit să-ți creezi un spațiu mic doar pentru tine, unde să citești confortabil cartea preferată sau să te destinzi după o zi lungă? Pe vidaxl.ro se găsește o mare varietate de fotolii și cu siguranță unul dintre ele este chiar ceea ce cauți pentru casa ta. Imaginează-ți doar ce bine ar fi să-ți savurezi băutura favorită din propriul fotoliu extensibil sau să urmărești seriale și filme din fotoliul ales de tine. S-ar putea ca acesta să devină piesa ta de mobilier favorită din toata casa!

 

Fotoliu extensibil din diverse materiale

La fel ca și in cazul scaunelor oferite spre vânzare de către noi, fotoliile extensibile sunt îmbrăcate în diferite materiale și încercăm constant să ținem pasul cu tendințele actuale din domeniul țesăturilor. Majoritatea oamenilor preferă fotoliile din material textil deoarece este cunoscut faptul că ele sunt mai câlduroase, dar la noi poți găsi și modele din piele naturală sau artificială. Acestea din urmă au și ele avantajele lor întrucât sunt plăcute la atingere și se curăță mult mai ușor. În ambele cazuri avem multe variante de culori, dar s-ar putea ca materialul textil să fie mai ușor de inclus în designul interiorului. Totuși, știm cu toții că se poartă combinarea mai multor materiale pentru a crea o imagine unică și a personaliza cât mai mult interiorul casei.

 

Joacă-te cu stilurile de interior și culorile puternice

Dacă tot ai de gând să-ți creezi un loc de relaxare, de ce să nu plusezi cu o pată de culoare sau un stil mai diferit? În funcție de preferințele proprii, poți merge spre un fotoliu extensibil galben sau în stil industrial. Alegerea ta va da viață unui interior în care predomină albul sau gri-ul, transformând colțul tău de relaxare într-un punct de interes al spațiului în care se află.

Vezi mai mult Vezi mai puțin