. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Accesorii de grădină de nota 10

 

 

Petrecerea timpului în aer liber vara este cel mai bun mod de a te bucura de acest sezon uimitor. Când ai o grădină, este foarte important să o proiectezi pentru a te bucura din plin de ea. Pe lângă mobilierul de grădină necesar, mai sunt câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare. Decide ce dorești să faci cu spațiul tău exterior și caută accesoriile relevante. Am adunat câteva dintre cele mai bune accesorii de grădină și sfaturi utile pentru timpul perfect în aer liber.

 

Confortul este pe primul loc

Să te relaxezi sau să iei masa la soare este cel mai bun lucru, dar ce faci în zilele cu arșiță? Nu lăsa soarele arzător să îți distrugă distracția și rămâi protejat împotriva razelor UV dăunătoare. Nu este suficient să faci amestecuri de băuturi reci sau să optezi pentru înghețată.

Alegerea inteligentă este să investești într-un parasolar adecvat. În funcție de spațiul tău de exterior, poți găsi soluții excelente pentru un parasolar răcoros și cu aspect plăcut. Într-un balcon se potrivește o pânză de umbrar sau un paravan de balcon, chiar și o copertină mai mică. Dacă ai o grădină, îți recomandăm o umbrelă de soare sau un foișor. Orice nuanță care se potrivește spațiului tău poate aduce, de asemenea, o notă de stil. Deci, alege-le pe cele în culori vii pentru o vară minunată în aer liber.

 

This elegant hanging parasol is perfect to create some shade and protect you from the sun's harmful UV rays.  This high-quality parasol with a banana leaf roof is perfect to filter out harmful UV rays, and protect you from the sun in the garden, or on the terrace or patio. It can also be used for exhibitions, bars or restaurants.  This 3-tier garden parasol is the perfect choice to protect you from both the harmful UV rays and the moisture in your patio, terrace or garden.

 

Folosește-ți spațiul cu înțelepciune

Funcționalitatea este esențială atunci când îți proiectezi grădina. Cel mai bun mod este să achiziționezi articole care să arate frumos și să fie foarte practice. Deoarece a avea o grădină înseamnă să te bucuri de tot felul de activități, trebuie să eviți supraaglomerarea acesteia. Pentru a o menține ordonată și îngrijită, te încurajăm să utilizezi cutii de depozitare. Ele arată frumos, oferind mult spațiu de depozitare și pot fi folosite și ca o opțiune elegantă de ședere.

Pentru uneltele de grădinărit, un șopron este ideal. Rafturile de perete au un scop de depozitare, precum și unul decorativ. Poți chiar să creezi un decor frumos cu ajutorul unui rastel pentru bușteni - atât de eficient pentru a ține lemnele de foc în poziție fixă. Adaugă niște jardiniere de grădină cu zăbrele pentru a-ți cultiva propriile plante sau ierburi aromatice, dar și pentru a îmbunătăți aspectul proaspăt al grădinii.

 

Distracție în grădină

Dacă îți decorezi grădina în mod corect, nici măcar nu trebuie să ieși pentru a te bucura de cea mai mare distracție. Vei adora să iei masa de prânz cu familia sau poate vei fi gazda unor petreceri la cină cu prietenii. Cumpără un grătar pentru a-i impresiona pe ceilalți cu abilitățile tale de gătit sau un bar cu taburete atunci când îți vin prietenii pentru cocktailuri de vară.

Încurajează-ți copiii să se își cheme prietenii de joacă și să uite de ecrane. Instalează un loc de joacă sau un cort de petrecere pentru a-i proteja în timp ce se distrează. Dacă îți dorești doar să te relaxezi, îți recomandăm un hamac sau un leagăn - minunat atât pentru adulți, cât și pentru copii.

 

This garden bar set has an elegant design and is the focal point of your garden, patio or terrace.   This quality 2-seater swing bench is a perfect choice for relaxation and fun with your family and friends in the garden and on the patio or balcony.   

 

Meriți o grădină frumoasă

Un design frumos este la fel de potrivit și pentru grădina ta, nu doar pentru interior. De aceea, ar trebui să te gândești să faci ca spațiul tău în aer liber să arate bine, de asemenea. Nu ezita să adaugi accesorii de grădină. Folosește perne și joacă-te cu modelele colorate. Poți face zona de luat masa din grădină mai confortabilă cu ajutorul covoarelor. Creează atmosferă cu ajutorul iluminatului de exterior. În acest fel, nu numai că vei dori să petreci cât mai mult timp în grădină, ci și să te destinzi într-o atmosferă relaxantă.

 

Our hanging candle holder has a romantic look which makes a great addition to your garden, patio, terrace, etc. It’s an ideal choice for a wide range of events, including weddings, banquets, parties, celebrations, etc.   Give your interior a modern and natural touch with our jute handwoven area rug!   These cushion covers are suitable for the cushions with a size of up to 40 x 40 cm. They instantly make a striking addition to interior.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .