. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Stilul Safari: abordarea modernă

 

 

 

Stilul safari pentru interioare este unul remarcabil, aflat în plină evoluție în timp. Ne trimite înapoi la tema savanei, combinând aspectul clasic și îndrăzneț cu frumusețea neprelucrată a culturii africane. Modul în care adaugi elemente de mobilier de inspirație safari la designul tău existent te va ajuta să creezi o casă care să iasă în evidență mai presus de oricare alta.

 

Deoarece aspectul safari permite multă creativitate, îl poți folosi de fapt în fiecare cameră sau colț al casei, inclusiv în exterior. Integrarea aspectului safari în designul contemporan al casei tale poate fi un pic provocatoare, deoarece multe lucruri ar putea să nu se potrivească așa cum trebuie. Deși fiecare mic detaliu este puternic și îndrăzneț, este foarte ușor să exagerezi. Pentru a te asigura că eviți atmosfera de savană supraaglomerată, urmează sfaturile noastre de mai jos pentru a crea un aspect safari echilibrat și modern.

 

Elemente de bază

Când te uiți la interioare de inspirație safari, vezi o explozie de piese reprezentative, vibrații exotice și finisaje care rămân mereu la modă. Sunt dinamice, dar și pline de calm, calde și primitoare, aducând în același timp senzația unică de sălbăticie în casa ta modernă. Pentru a putea folosi toate aceste detalii extraordinare, ai nevoie de niște elemente de bază puternice.

 

Schema de culori potrivită - inspirată de peisajele africane

Alege o paletă neutră și culori calde pentru un fundal care permite multă creativitate. Fă un pas mai departe cu tonuri de ciocolată, diferite tonuri de alb, kaki și verde în nuanțe de pământ. Nu ezita să te joci cu unele culori mai puternice pentru contraste pline de inspirație care definesc aspectul de safari. Cărămiziul este o alegere bună, în timp ce diferitele nuanțe de roșu puternic sau de albastru vor crea remarcabile puncte de atracție.

 

Evident, nu poți avea un aspect safari fără imprimeuri cu modele animaliere - animal print - zebră, leopard, aligator. În funcție de schema ta de culori, utilizează modele animaliere în detalii și accesorii, pentru o senzație subtilă de savană. Sau, dacă te simți mai inspirat, alege un tapet cu imprimeu animalier în combinație cu piese de mobilier în tonuri neutre.

 

 

Give your interior decor a little western flair and wild charm with our real cowhide rug! Soft and smooth, this cow skin rug will create a cosy and warm ambience in any room.     This wallpaper Exotic Monkeys is part of the Noordwand basic wallpaper line where you can find wallpapers for every type of room and everybody's taste.    Our modern rug with its beautiful zebra design will be an eye-catcher in every interior!

 

Materialele

Ceea ce este izbitor la stilul safari este modul în care inviți natura în casa ta. Astfel, materialele trebuie să fie naturale: lemn exotic, ratan, bambus, piatră, in și bumbac. Mătasea este perfectă pentru accesoriile de decor, în timp ce blana falsă utilizată cu măsură este o necesitate.

 

Mobilierul

Proiectarea unui interior safari începe cu mobilierul potrivit.Îți recomandăm piese din lemn natural, dar exotic, precum lemnul de mango. Ratanul este întotdeauna o abordare plină de prospețime și servește scopului tematic, la fel cum face și bambusul. Pe lângă alegerile clasice de mese rezistente, scaune cu un design complicat și canapele îndrăznețe, nu uita de obiectele mai mici care vor aduce magia safari în încăpere.

 

 

Our poly rattan chair is a perfect combination of style and functionality. It adds a touch of fun and comfort to your garden or patio!     If you're looking for a simple touch of the natural style as well as practical function, these distinctive coffee tables will do the trick.    Our teak mirror is more than a practical day-to-day object; it is also an attractive decoration for your home.

 

Detaliile

Alegerea accesoriilor este de fapt cea mai bună parte pentru a oferi casei tale un aspect safari. Adaugă în camera de zi un dulap vintage, un hamac sau un scaun fluture din piele. Un divan merge bine cu o pătură decorativă cu modele pe ea, înconjurată de plante și scoasă în evidență de un imprimeu animalier sau un covor de iută. Perdelele în tonuri neutre permit accesoriilor de decor cu aspect puternic să strălucească și aici pot fi enumerate paravanele de cameră, obiectele tribale precum statui, măști sau decorațiuni de perete. Globurile pământești sunt pur și simplu uimitoare, la fel și hărțile vechi înrămate.

 

Lista poate continua. Bazează-te pe imaginația ta și lasă să intre în casa ta acel aspect provocator și modern de safari. Este vorba despre explorare, vibrații calde și natură liniștitoare, așa că lasă-te inspirat de selecțiile noastre de top în stil safari.

 

 

Add some greenery to your interior with this lifelike artificial bamboo. The bamboo is 110 cm high and will be a great choice for your home or office interior.      This room divider, measuring 160 cm in width and 170 cm in height, is ideal for creating privacy or sectioning off a part of the room. It will make a practical as well as decorative addition to your bedroom, living room or office.      Wow your quests with your sense of style by serving them wine and spirits from this highly decorative globe bar!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .