Black Friday 2021

Anul acesta am selectat din nou pentru dvs. cele mai bune oferte Black Friday la vidaXL. Data de Black Friday este 26 noiembrie, iar weekend-ul de Black Friday durează până de Cyber Monday pe 29 noiembrie. Întrucât nimeni nu poate rezista unor reduceri atrăgătoare,suntem foarte bucuroși că Black Friday și-a găsit drumul din SUA în alte țări și are loc în întreaga lume deja de câțiva ani. O mulțime de magazine offline și online se alătură acestei sărbători a reducerilor, asigurându-se să vă aducă cele mai bune oferte în timpul Black Friday 2021.

 

Povestea evenimentului Black Friday

În Statele Unite, în vinerea de după Ziua Recunoștinței este momentul ca toți să iasă pentru a găsi cele mai bune oferte și reduceri. Este începutul unei perioade de cumpărături nebunești înainte de Crăciun, în care oamenii se mută pur și simplu în fața magazinelor așteptând până când acestea se deschid, doar pentru a prinde cele mai bune oferte. Numele de Black Friday se referă la traficul aglomerat de a doua zi după Ziua Recunoștinței, când toată lumea din SUA iese să găsească cele mai bune oferte.

Shopping mall aglomerat

Sfaturi de cumpărături pentru oferte Black Friday

Asigurați-vă că veniți pregătiți! Numărul mare de oameni face imposibilă accesarea unui magazin doar pentru a verifica ce oferte bune au. Aveți nevoie de o planificare adecvată pentru a obține cele mai bune oferte de Black Friday. Același lucru este valabil și pentru Black Friday la vidaXL.

  • Asigurați-vă că sunteți primul care știe care sunt ofertele Black Friday pentru 2021, abonându-vă la newsletter-ul nostru și urmărindu-ne pe Facebook și Instagram. Vom afișa toate ofertele noastre înainte de începerea Black Friday și veți primi în continuare oferte exclusive, chiar și după Black Friday 2021.
  • Un alt mod de pregătire este să faceți o listă cu ceea ce vă doriți și să adăugați produsele pe care doriți să le cumpărați în coș înainte de începerea Black Friday și să aplicați codul promoțional imediat ce este afișat. La vidaXL veți găsi o gamă largă de oferte, cum ar fi mobilă, unelte, articole sportive și jucării.
  • Limitați-vă la buget! Deși Black Friday este momentul potrivit pentru a obține mai multă valoare pentru banii dvs., țineți cont de bugetul dvs. și planificați-vă cumpărăturile cu atenție.

cumparaturi online

Economisiți mult online cu ofertele & vânzările de Black Friday

Ultima lună a anului este adesea una dintre cele mai scumpe, așa că a face cumpărături în timpul reducerilor poate să vă aducă o mare economie de bani. Black Friday este momentul perfect pentru a cumpăra produse precum articole sportive, unelte, mobilă sau pentru a vă face cumpărăturile de Crăciun. Avantajul cumpărăturilor online este, desigur, acela că nu trebuie să vă luptați cu alți mii de cumpărători pentru același produs la reducere. Sigur, trebuie și aici să fiți la timp, dar puteți face aceasta în PC-ul dvs., din confortul propriei case. În afară de Black Friday, multe magazine au Cyber Monday în lunea următoare sau puteți avea chiar și un întreg weekend de Black Friday. Nu uitați să consultați pagina noastră de oferte pentru o imagine de ansamblu a ultimelor noastre oferte și vânzări.

 

Nu ratați nici o ofertă de Black Friday la vidaXL

Pe 12 noiembrie, veți găsi primele oferte speciale la vidaXL. Așadar, consultați magazinul nostru online în mod regulat săptămâna aceasta și urmăriți cu atenție newsletter-ul nostru! Ar fi păcat să ratați aceste oferte uimitoare. Vineri, 12 noiembrie, vânzarea începe cu adevărat și va dura până de Cyber Monday pe 15 noiembrie. O mulțime de oportunități pentru a merge la cumpărături și pentru a achiziționa produsele preferate la prețuri mici.