. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Idei de amenajare pentru un hol modern

 

 

Holul tău este un loc de trecere. Drept urmare, trebuie să fie practic pentru a-ți putea păstra la îndemână toate lucrurile de care ai nevoie înainte să ieși din casă. Dar să nu uităm cât de importantă este prima impresie. Atunci când deschizi ușa casei tale seara, vrei să vezi un hol primitor.

Așa că nu ignora importanța acestuia și amenajează un hol frumos și călduros. Hai să descoperim împreună sfaturile și ideile noastre incredibile pentru a decora cel mai drăguț hol. Intră, îndrăznește să faci cunoștință cu noul tău hol!

 

💡 5 idei pentru a amenaja un hol superb

 

1. Soluții elegante de depozitare

Primul lucru de pe lista ta atunci când amenajezi un hol este utilitatea acestuia. Ai nevoie de spațiu de depozitare pentru jachete, pălării, umbrele, și multe altele. Să combini eficacitatea cu stilul poate să fie o provocare, mai ales când este vorba de designul unui hol. Ia-ți o masă consolă. Găsește una într-o formă potrivită spațiului pe care-l ai disponibil. Unele mese consolă dispun de sertare unde-ți poți depozita lucruri mărunte. Altele au doar un blat care-ți oferă suficient spațiu pentru diverse decorațiuni.

O să ai nevoie și de un organizator pentru încălțăminte. Aici ai mai multe variante din care să alegi: dulapuri cu uși, pantofare montate pe perete, chiar și bănci cu spațiu de depozitare pentru pantofi. Un cuier este ideal pentru a-ți păstra hainele de sezon la îndemână. În cazul în care ai mai mult spațiu în hol, alege un dulap de haine. Astfel îți poți depozita hainele fără să fie la vedere, pentru un decor modern și aerisit.

 

 

2. Mergi desculț: covoare pufoase

Ce zici de un hol confortabil? Bucură-te de senzația pe care o ai când ajungi acasă și te descalți de pantofi! Optează pentru un covor care se potrivește stilului ales pentru hol. Fă-ți picioarele fericite și alege unul pufos. Investește într- un covor lung într-o paletă de culori similară cu decorul holului. O altă variantă este să folosești două covoare mai mici care adaugă astfel textură designului.

 

 

3. Oglindă, oglinjoară

O oglindă în hol are două roluri. Fără îndoială, ai nevoie de ea. Atunci când ai însă un hol mic, oglinda îl face să pară mai mare și mai luminos. Deoarece reflectă lumina existentă, oglinda creează iluzia unui hol mai spațios. Joacă-te cu diferite forme și rame, pentru a te bucura și de scopul ei decorativ.

 

4. Fii creativ: creează-ți propria galerie foto

Construiește singur o galerie foto. Înrămează orice te inspiră și folosește eficient acest spațiu. De la fotografii cu familia până la tablourile preferate, orice poate ajunge pe peretele galeriei tale. Ca să construiești un colaj interesant, orientează-te spre forme sau culori diferite pentru rame. Poți adăuga și o etajeră. Astfel ai ocazia de a expune și alte lucruri, precum suveniruri sau decorațiuni.

 

 

5. Atmosfera dorită cu ajutorul luminii

Lumina este foarte importantă, așa că alege variantă perfectă pentru holul tău. Vrei să conturezi o atmosferă luxoasă? Ia-ți un candelabru. O lampă suspendată o să aducă senzația de confort în holul tău. Ajungi la același rezultat și cu o veioză plasată pe masa consolă.

 

⭐Amenajează-ți holul în stil contemporan

Una dintre cele mai bune alegeri pentru hol este să-l decorezi în stilul contemporan. Urmărește linii fine, nuanțe bine definite alături de culori neutre și modele clasice. Combină materiale precum lemn natural, sticlă, sau marmură cu alte materiale fine ca bumbacul sau catifeaua. Pentru o notă de eleganță modernă, investește într-un tapet geometric sau vopsește un perete într-o culoare puternică.

 

 

În ceea ce privește mobila, holul tău contemporan are nevoie de o piesă vedetă! Iar asta nu poate să fie alta decât masa consolă. Această piesă de mobilier arată minunat și-ți păstrează aproape lucrurile de care ai nevoie. Alege una cu cadru metalic și blat modern din sticlă. O masă consolă albă din lemn cu sertare mici dă senzația de comod, în timp ce una rotundă o să fure toate privirile.

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .