Cum funcționează licitațiile?

Cum pot participa la o licitație?
Pentru a putea participa la o licitație, trebuie să fiți conectat la contul dumneavoastră și să aveți un pseudonim pentru licitații. Când aveți deja un cont, dar încă nu ați ales un pseudonim pentru licitații, vi se va solicita să creați un pseudonim când plasați prima sumă licitată.

Pseudonim pentru licitații
Pseudonimul dumneavoastră pentru licitații va fi afișat atunci când licitați. Pseudonimul pentru licitații este afișat public în istoricul sumelor licitate, îl puteți accesa dând clic pe link-ul de sub butonul de licitare care afișează numărul de sume licitate.

Pot retrage sau anula oferta mea?
Când plasați o ofertă pe vidaXL, participați la un contract cu caracter obligatoriu. Cu toate acestea, este posibilă retragerea unei oferte înainte de încheierea unei licitații, însă numai în situații excepționale. Pentru informații suplimentare, contactați serviciul nostru pentru clienți.

Circumstanțe excepționale; Ați greșit când ați introdus suma licitată, de ex. 500 Lei în loc de 50 Lei.
Descrierea produsului a fost modificată semnificativ după ce ați plasat suma licitată.

Regulile licitației

  • Doar produse noi
  • Transport gratuit și returnări gratuite
  • Fără taxe suplimentare de licitație
  • Licitațiile încep de la 5 RON

 

Am câștigat o licitație
Accesează coșul de cumpărături și cumpără articolul pe care l-ai câștigat. Trebuie să finalizezi comanda în termen de 3 zile.

Te rugăm să reții că nu poți cumpăra același articol, decât dacă ai finalizat tranzacția licitației pe care ai câștigat-o.

Am câștigat un produs, dar nu mai vreau să-l cumpăr
O ofertă sau o achiziție de pe vidaXL este considerată un contract și sunteți obligat să achiziționați produsul. Cu toate acestea, dacă simțiți că aveți un motiv legitim pentru a nu cumpăra produsul, puteți să ne contactați și să ne explicați situația.

În cazul în care nu suntem de acord să anulăm tranzacția și nu plătiți pentru produs, un produs neplătit va fi înregistrat în contul dumneavoastră. Dacă aveți prea multe produse neplătite înregistrate în cont într-o perioadă scurtă de timp, contul dumneavoastră poate fi suspendat.

 


 Atașament(e)

Condiții Generale pentru Licitații