Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Marchize

Se afișează: 1-48 din 213

 

Marchiza perfectă

Găsirea echilibrului corect între soare și umbră poate fi destul de dificilă. Cu o marchiză, puteți crea umbră ori de câte ori simțiți că aveți nevoie. O marchiză ajută, de asemenea, la reglarea temperaturii în zona umbrită și blochează radiațiile UV. Vă puteți bucura de vară afară, bucurându-vă de răcoare și păstrându-vă protejat. 

 

Diverse tipuri de copertine de exterior

Ca în cazul tuturor produselor vidaXL, selecția de copertine este surprinzător de mare. Veți găsi copertine retractabile prevăzute cu un cadru puternic din oțel. Cadrul vă permite să instalați ușor copertina în orice loc dorit. Pânza poate fi întinsă cu o manivelă manuală. Copertina va crea o terasă acoperită unde puteți face un grătar cu familia și prietenii.

În afară de copertinele cu structură din oțel, există și diverse tipuri de copertine disponibile care nu au un cadru deloc. Aceste copertine sunt perfecte pentru persoanele care au deja una, dar caută să o schimbe. Poate copertinele dvs. actuale sunt uzate sau decolorate, dar cadrul este încă perfect funcțional. În acest caz, doar cumpărarea unor pânze noi este suficientă pentru a oferi grădinii dvs. un aspect cu totul nou.

În afară de diferitele tipuri de copertine, există o mulțime de opțiuni de alegere atunci când vine vorba de dimensiuni. Aceasta înseamnă că există ceva pentru fiecare. Mărimile se bazează pe dimensiunile obișnuite ale ușilor și ferestrelor. Aceasta vă permite să găsiți copertina potrivită pentru orice parte a casei dvs. De asemenea, acestea prezintă diferite lungimi. Cu lungimea potrivită de copertină, puteți decide cât de multă umbră doriți să creați și cât de mare să fie terasa acoperită.

 

Creați umbră cu o copertină de la vidaXL

Indiferent dacă este pentru grădina dvs. sau pentru vitrina magazinului dvs., există multe moduri de a crea umbră. Avantajele copertinei vă pot convinge care este cel mai bun mod de a crea umbră. La urma urmei, o copertină poate fi instalată în orice loc doriți și există întotdeauna ceva care să se potrivească bine în cazul dvs. Puteți decide, de asemenea, cât de lată și de lungă doriți să fie pânza. De asemenea, este plăcut să puteți decide când vreți să faceți umbră. Aveți nevoie de un pic de soare? Este destul de ușor să învârtiți manivela și să retrageți copertina. 

 

Comandați copertine online

vidaXL este locul unde să mergeți în căutarea copertinei perfecte. Deoarece copertinele noastre au dimensiuni, culori și tipuri diferite, puteți fi sigur că veți găsi produsul perfect pentru situația dvs. Tot ce trebuie să faceți este să comandați online, iar vidaXL vă va livra produsul la ușă gratuit.

 

Vezi mai mult