. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tendințele de grădină pentru o vară fierbinte

 

 

 

Petrecerea timpului în aer liber a fost întotdeauna cel mai bun mod de relaxare și de conectare cu tine însuți sau cu cei dragi. Dar în timpul cât am stat în casă în carantină, ne-am schimbat modul în care vedem importanța de a sta afară. Nevoia de a sta la soare sau de a socializa în aer liber sunt nevoi de bază care ne ajută să ducem o viață echilibrată.

Deci, ceea ce am învățat în timpul pandemiei este să apreciem fiecare moment petrecut în natură. 2021 a venit cu unele tendințe de grădină foarte provocatoare pentru a fi adaptate la spațiul tău de exterior. Consultă ideile noastre minunate pentru a crea locul ideal la soare, potrivit pentru grădină, balcon sau terasă.

 

E bine să îți grădina ca pe vezi o cameră suplimentară

Zona ta de exterior este un spațiu versatil care îți poate satisface toate nevoile. Începe să o vezi ca pe o extensie a casei tale și prelungește zona de interior în exterior. Lucrezi în prezent de acasă? Atunci, organizarea unui birou în aer liber este ceva de luat în considerare dacă îți dorești toate acele avantaje uimitoare pe care le-ar putea aduce. Lucrul în aer liber și bucuria pe care ți-o poate da aerul proaspăt îți pot îmbunătăți productivitatea și reduce oboseala. Găsește un loc liniștit în aer liber pentru a-ți proiecta spațiul de lucru. Fii atent la cât de multă lumină solară primești în zona de lucru, investește într-un scaun de birou construit ergonomic și începe să lucrezi.

Modernizează-ți zona de luat masa în aer liber. Organizează o zonă de luat masa în aer liber și fă-o să fie confortabilă. Caută mobilier rezistent la intemperii, adaugă câteva accesorii decorative precum perne și covoare și invită-ți prietenii. Pentru a te bucura de aceasta pe tot parcursul anului, ia în considerare să achiziționezi o vatră de foc și umbrelele atât de necesare. O altă tendință de încercat este transformarea gătitului într-o activitate în aer liber. Dacă acest lucru se potrivește preferințelor tale, îți recomandăm să adaugi o bucătărie în aer liber sau un cuptor pentru pizza.

 

 

This parasol features a sturdy aluminium frame, a large UV-resistant cover and an extra portable base, so it is perfect for protecting you from sunlight. This fire pit makes a decorative and atmospheric addition to your garden or patio, while also keeping you warm when it gets colder in the evening.  Add a unique piece to your interior with our handmade Kilim rug. The area rug will be the perfect fit in your living room, bedroom or office.

 

Apucă-te de grădinărit

În ultimii ani, tendințele în creștere ale stilului de viață implică diete pe bază de plante, o nouă apreciere pentru natură și alegeri conștiente. În același timp, grădinăritul a devenit o realitate - un hobby pentru unii și un stil de viață pentru alții.

Beneficiile extraordinare ale grădinăritului îi ajută pe oameni să își echilibreze bunăstarea fizică și mentală. Relaxarea și îngrijirea plantelor pot reduce stresul. De asemenea, îmbunătățesc creativitatea și oferă o stare generală de satisfacție. În plus, poți alege să îți crești propriile culturi organice, indiferent de spațiul pe care îl ai. Micro-grădinile și grădinăritul urban devin din ce în ce mai populare, deoarece cultivarea plantelor sau a florilor nu necesită mult spațiu.

 

 

Enjoy barbecue parties in the park or on the campsite with this portable XXL charcoal kettle BBQ grill! It features a big grilling area and 2 sturdy wheels. This garden dining set is an excellent choice for your garden, patio or terrace.  Our pizza oven is a must-have for anyone who loves freshly made pizzas! Bring a new twist to your outdoor parties by serving tasty pizzas.

 

Distracție la soare

Toată lumea iubește spațiul în aer liber, așa că asigură-te că grădina sau terasa ta este gata să îl găzduiască pe fiecare membru al familiei tale. Instalează un leagăn sau un loc cu nisip pentru cei mici și urmărește-i cum se bucură de soarele de vară, departe de orice ecran. Același lucru este valabil și pentru animalele de companie, cărora le va plăcea mult să își petreacă timpul pe un teren de joacă afară.

Serile pot deveni cea mai bună parte a zilei dacă îți vei aduce activitățile preferate de petrecere a timpului liber afară. Nopțile de film pot fi mutate în aer liber, cu ajutorul unui proiector de ecran. Găzduiește mici întâlniri în timp ce admiri apusul de pe balcon și amintește-ți că petrecerile la grătar sunt întotdeauna un succes. Invită-ți prietenii la tine și bucurați-vă de momentele minunate petrecute împreună în grădina ta.

 

 

This garden furniture set with one table, two chairs and an umbrella is specifically designed for your kids to enjoy themselves in the garden or on the patio.  Add a colourful touch to your interior with our antique-look plant stand in the shape of a bicycle.  This stylish yet highly comfortable rattan sofa set will be an eye-catcher in your garden or on the patio.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .