Categorii pentru sufragerie


Sufrageria ta este locul perfect pentru a aduce oamenii împreună la o masă. Pentru ca spațiul de care dispui să pară complet, vei avea nevoie de inspirație solidă pentru mobilierul de sufragerie. Începe cu articole absolut necesare pentru sufragerie, cum ar fi mese și scaune. Dacă te întrebi ce altceva poți pune într-o sufragerie, folosește piese de excepție, cum ar fi separatoare de cameră. Adaugă personalitate spațiului tău cu decorul pentru sufragerie, cum ar fi un candelabru sau lucrări de artă decorativă pentru perete. Accesoriile pentru masă, cum ar fi naproanele și articolele de decor din centru, îți vor îmbunătăți experiența de servit masa.Colecţii de sufragerie


În timp ce găzduiești o cină sau te bucuri de mesele zilnice cu familia ta, mobilierul potrivit pentru sufragerie face toată diferența. Consultă colecțiile noastre pentru sufragerie, inclusiv seturile de mobilier pentru sufragerie și mesele pentru o amenajare perfectă. Creează seri de film confortabile cu seturile noastre de divertisment și seturile de mobilier TV pentru perete. Dacă ești un pasionat de bricolaj, poți să-ți construiești propria masă de sufragerie folosind blaturi de masă din lemn recuperat și să alegi accesoriile potrivite.

Muzică & divertisment


Mese de bar


Construiește-ți propria masă


Materiale recuperate


Sufragerie: sfaturi și idei


Cauți mai multă inspirație și idei pentru sufragerie? Consultă ghidurile de cumpărături pentru mobilierul nostru de sufragerie! Acestea te vor ajuta să alegi masa și scaunele perfecte de sufragerie și multe altele. De la rustic la contemporan, avem sfaturi și idei de decorare, potrivite pentru orice stil. Așadar, pregătește-te să-ți transformi sala de mese într-un spațiu în care îți va plăcea să-ți petreci timpul. La urma urmei, sufrageria ta poate deveni cu ușurință cel mai popular spațiu din casă.

Reamenajarea sufrageriei

Am adunat câteva secrete incredibile de stil care, atunci când sunt combinate cu soluțiile noastre de mobilier, te pot ajuta să proiectezi sufrageria visurilor tale.

Citește mai multkeyboard_arrow_right

Stiluri de design de interior

Găsiți stilul preferat de design interior și cumpărați articolele care se potrivesc cu fiecare stil. Transformă-ți casa într-un cămin astăzi!

Citește mai multkeyboard_arrow_right

Cum să alegi masa de bucătărie potrivită casei tale

Masa ta de bucătărie este inima zonei de locuit și cumpărarea uneia noi sau înlocuirea acesteia necesită toată atenția ta.

Citește mai mult keyboard_arrow_right

Ghid pentru cumpărarea unei bănci de sufragerie - sfaturi pentru găsirea băncii ideale

Cauți să creezi o zonă de luat masa perfectă de care să te bucuri alături de cei dragi? Găsirea unei soluții ideale de ședere nu este o sarcină ușoară.

Citește mai mult keyboard_arrow_right

Ghid de achiziționare a scaunului de bar potrivit – indicații utile

The ideal bar stools should be comfortable, fit into your interior decor and be suitable for children to use.

Citește mai mult keyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Suntem atât de fericiți să-i vedem pe clienții noștri cum creează spații frumoase cu produsele noastre și cum le împărtășesc cu noi prin #sharemevidaXL. De la design-uri uimitoare pentru grădini până la interioare confortabile pentru casă, creativitatea clienților noștri te inspiră cu adevărat. De asemenea, și tu poți să te alături comunității noastre și poți împărtăși cu noi propriile design-uri inspirate de vidaXL. Să sărbătorim pasiunea noastră pentru spații de locuit frumoase și confortabile și să ne inspirăm reciproc să creăm design-uri și mai fabuloase!

Descoperă totul