. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 mari trenduri de interior pentru acasă

Interior

Să-ți redecorezi casa poate să fie un proces foarte distractiv! Doar tu decizi felul în care o să arate casa și atmosfera pe care o să o aibă. Nu e deloc greu să găsești identitatea fiecărei camere în timp ce o transformi și într-un spațiu funcțional. Ai doar nevoie de puțină inspirație pentru a alege mobilierul și micile detalii care fac diferența.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să descoperi ce-ți place. Pentru asta, ai la dispoziție ghidul nostru despre cele mai populare 4 trenduri. Află totul despre incredibilul trend eclectic și cum poți să-l introduci în sufrageria ta. Vezi cum trendul răchitei și al ratanului îți poate lumina dormitorul, în timp ce-l transformă într-o oază de confort. Sau cum poți adăuga o tentă de lux în zona de luat masa cu ajutorul accentelor aurii.

Fiecare cameră a casei tale merită să iasă în evidență. Găsește inspirație în trendul catifelei! Avem sfaturi utile, idei de mobilier și accesorii potrivite fiecărui trend! Hai să le descoperim împreună!

 

Sufrageria ta eclectică

Trendul eclectic este atât de apreciat datorită modului surprinzător de a combina elemente de design. Creează un decor echilibrat prin alăturarea de culori și modele sau forme ce în mod normal nu merg bine împreună. Dacă îți dorești o sufragerie eclectică, îți recomandăm să alegi o paletă de culori puternice, pe care să o temperezi cu tonuri neutre.

Adaugă o canapea modernă într-o culoare intensă și o măsuță de cafea din lemn masiv de inspirație vintage. Investește într-un fotoliu colorat și combină-l cu o masă auxiliară cu design Scandinav. Completează totul cu ajutorul unor decorațiuni în stil boem și al unui covor texturat cu model.

 

 

 

Răchită și ratan în dormitor

Dacă vrei un dormitor primitor și cald, alege să folosești mobilier și decorațiuni din răchită și ratan. Trendul materialelor naturale are un efect subtil și liniștitor. Asta te ajută să ai parte de un somn de calitate, ce-ți permite să te încarci cu energie pentru ziua următoare.

Optează pentru un pat cu cadrul din ratan natural și noptiere cu inserții din răchită. Alege nuanțe neutre, dar adaugă și o culoare puternică pentru a înveseli atmosfera. Nu uita că acest trend se bazează pe influența naturii, așa că poți completa designul dormitorului cu ajutorul plantelor naturale.

 

 

 

Cină elegantă cu accente aurii

Vrei ca locul tău de luat masa să arate modern și stilat. Până la urmă, aici te bucuri de mesele cu familia. Sau poate uneori aici organizezi cine festive pentru prieteni. Așa că o notă de strălucire te ajută să conturezi atmosfera perfectă. Găsește inspirație în trendul accentelor aurii.

Alege mobilă care combină frumos lemnul cu accente aurii. Adaugă soluții de iluminare cu detalii aurii pentru o atmosferă unică. O masă consolă cu finisaje aurii completează minunat decorul, în timp ce-ți oferă și spațiu de depozitare. Recomandarea noastră este să cauți auriul și în alte mici detalii precum tacâmurile sau accesoriile de masă, pentru cine extravagante.

 

 

 

Folosește catifeaua pentru a impresiona

Trendul catifelei ne invită să facem alegeri îndrăznețe când ne decorăm casa. Acesta este și motivul pentru care trendul este în continuare foarte apreciat. Folosește-te de catifea pentru a scoate în evidență anumite detalii din casa ta. O canapea din catifea o să creeze un loc de relaxare impunător în sufragerie. Alege să adaugi un fotoliu catifelat în colțul tău confortabil pentru citit.

Pentru o atmosferă romantică în dormitor, investește în noptiere din catifea. Sau poate într-o bancă modernă. Starea pe care o dă catifeaua casei tale este perfectă mai ales pentru sezonul rece. Mai mult de atât, dacă îți dorești detalii care să denote eleganță, apelează la variate accesorii din catifea.

 

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .