. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 moduri de a decora o cină de Crăciun🎀 🎄

 

 

Cadourile sunt toate împachetate sub brad și așteaptă să-i facă pe toți fericiți. Mirosul de scorțișoară scoate în evidență această atmosferă plăcută de Crăciun. Abia aștepți cina minunată de Crăciun - mâncarea excelentă, colindele vesele și timpul de calitate petrecut cu familia și prietenii.

Cina de Crăciun este o ocazie specială, iar realizarea unui frumos aranjament decorativ pentru cină poate fi atât de distractivă. Există multe moduri de a decora o masă festivă, care să iasă în evidență. Pe baza decorului interior de sufragerie deja existent și a preferințelor de stil, iată mai jos câteva sfaturi minunate pentru a amenaja un aranjament decorativ uimitor pentru cina de Crăciun.

 

🤍 Simplu și elegant

Nu contează dacă plănuiești o mică cină de familie sau organizezi o petrecere pentru cina de Crăciun cu prietenii tăi. Proiectarea unui aranjament festiv pentru o cină simplă, dar elegantă, te va introduce direct în atmosfera de Crăciun. Decorează o masă de sufragerie albă modernă folosind accesorii într-o paletă clasică de culori. Folosește o față de masă în nuanțe de alb, cu detalii roșii și argintii. Adaugă farfurii clasice albe și tacâmuri de argint. Așază decorațiuni subtile, cum ar fi suporturi pentru lumânări și coronițe de Crăciun în mijlocul mesei.

 

⚜ Rafinament natural

Decorul Scandi pentru mesele de Crăciun este primitor și cald. Aranjează o masă din lemn masiv, cu finisaj natural, adăugând o față de masă albă. Combină scaunele tapitate bej cu o bancă de sufragerie într-un design minimalist. Adaugă un napron în culori neutre, pentru a o face mai plăcută. Creează o atmosferă de sărbători folosind accesorii de masă cu accente aurii. Poți folosi spațiul comun de pe masă pentru decorațiuni simple pe care le poți realiza din crenguțe de brad și suporturi metalice pentru lumânări.

 

 

🌟 Romantism de sărbătoare

O cină de Crăciun nu trebuie să fie aglomerată. În schimb, alege o atmosferă romantică minunată. Alege o masă din lemn de mango cu picioare sculptate manual vopsite în alb. Asociaz-o cu scaune albe, dar adaugă perne confortabile de sărbătoare. De asemenea, poți îmbrăca scaunele în huse roz pal, care se potrivesc bine cu o față de masă brodată. Creează o atmosferă de sărbătoare cu aranjamente florale și detalii aurii. Adaugă bețișoare de scorțișoară pe lângă instalațiile de lumini pentru o atmosferă frumoasă de Crăciun.

 

🎍 Aer nomad

Alege un aranjament atipic pentru cina de Crăciun. Alege un set de mobilier de sufragerie boem, care combină ratanul cu lemnul sau metalul. Dă un aspect natural, folosind o paletă de culori neutre și verde. Așază farfurii albe, tacâmuri aurii și pahare clasice. Decorează cu conuri de pin, o față de masă rustică și o mulțime de suporturi pentru lumânări realizate manual, inspirate de forme naturale.

 

 

👑 Fantezie cât cuprinde

Cu o sufragerie pregătită pentru o petrecere uimitoare, casa ta va arăta fabulos de Crăciun. Dacă îți inviți toți prietenii pentru a sărbători împreună, optează pentru mese rotunde de bar și taburete. Îmbracă-le cu fețe de masă elastice aurii, pentru o atmosferă plină de farmec. Un candelabru cu aspect antichizat este opțiunea perfectă pentru a lumina petrecerea într-un mod frumos. Decorează, folosind accente metalice pentru tacâmuri și accesoriile de masă. Dacă spațiul o permite, adaugă perne festive și pături pe canapea, pentru o zonă de relaxare plăcută.

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .