. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

­čöö Tendin╚Ťe de interior ╚Öi exterior în 2022

Stil de via╚Ť─â

 

 

Pe m─âsur─â ce intr─âm într-un nou an, începem s─â ne gândim cum ne putem împrosp─âta casa ╚Öi gr─âdina. 2021 a fost un an interesant, cu noi tendin╚Ťe de design. Din fericire, în 2022, vom p─âstra unele dintre cele mai populare tendin╚Ťe din anul precedent, incluzând în acela╚Öi timp elemente ╚Öi modele noi. S─â arunc─âm o privire la cele mai importante tendin╚Ťe de interior ╚Öi exterior din 2022.

 

­čŹâ Materiale naturale

Tendin╚Ťa materialelor naturale persist─â ╚Öi ne place! Perfecte atât în interior, cât ╚Öi în exterior, materialele naturale au un impact calmant. Aceast─â tendin╚Ť─â aduce lini╚Ötea naturii în casa ta ╚Öi subliniaz─â frumuse╚Ťea natural─â în aer liber. Alege seturi de mobilier de exterior din lemn sau ratan pentru mese confortabile în gr─âdin─â. Decoreaz─â cu ajutorul unor covoare din iut─â sau bambus, corpuri de iluminat din lemn ╚Öi cuverturi ╚Öi perne din ╚Ťes─âturi naturale.

 

Outdoor Furniture Sets

 

ԝʠTexturi îndr─âzne╚Ťe

Pentru ca interiorul t─âu s─â str─âluceasc─â, materialele naturale au nevoie de texturi puternice! Tendin╚Ťa din acest an aduce catifeaua ╚Öi marmura în prim plan. Încorporeaz─â bog─â╚Ťia catifelei prin piese de excep╚Ťie, cum ar fi o canapea din catifea ca piesa central─â a camerei tale de zi. Alege o culoare vie ╚Öi d─â-i mai mult─â tonicitate prin nuan╚Ťe naturale. Pune-o al─âturi de o m─âsu╚Ť─â de cafea modern─â cu aspect de marmur─â.

 

ÔÜź Accente negre

Folose╚Öte accente negre pentru a crea contraste frumoase în casa ta! Accentele negre aduc dramatism decorului t─âu, oferindu-i mai mult─â profunzime. Opteaz─â pentru un dulap TV negru lucios în zona camerei de zi ╚Öi asorteaz─â-l cu o canapea în tonuri mai deschise. Pentru o atmosfer─â industrial─â, adaug─â l─âmpi negre din metal sau rame foto negre în galeria ta de pe perete. Pentru holul t─âu, alege rafturi de perete negre ╚Öi decoreaz─â-le cu suveniruri.

 

Industrial interior style

 

Ô Rena╚Öterea retro

Influen╚Ťele retro anilor ‘70 au revenit! Proiecteaz─â o sufragerie primitoare folosind mobilier din lemn cu o atmosfer─â retro. Opteaz─â pentru o mas─â de sufragerie oval─â ╚Öi asorteaz-o cu scaune tapi╚Ťate în material textil. Adaug─â o servant─â din lemn de mango ╚Öi un covor cu model. Pentru schema coloristic─â, ia în considerare culori precum turcoaz, violet, portocaliu ars ╚Öi galben cald în modele psihedelice sau geometrice.

 

­čĺť  F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu Very Peri, culoarea anului 2022

Culoarea cu totul nou─â de la Pantone aduce un sentiment calmant în perioadele dificile. Very Peri ne aminte╚Öte de liliac ╚Öi lavand─â, tonuri naturale care î╚Ťi vor transforma casa. Utilizeaz─â Very Peri în detalii de accent care ies în eviden╚Ť─â, cum ar fi pentru rafturi suspendate sau covoare. S─â ╚Ötii c─â Very Peri este un ton versatil care se potrive╚Öte perfect cu o combina╚Ťie clasic─â de alb-negru, galben str─âlucitor, argintiu sau auriu ╚Öi nuan╚Ťe deschise de roz sau albastru.

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .