. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Produse esențiale pentru o zi perfectă de plajă

 

 

O zi la soare este o zi plină de distracție. Lista de bază a produselor esențiale de plajă pentru o zi fără stres.

În afară de entuziasm, planificarea unei zile la plajă presupune să iei cu tine o serie de produse esențiale care să te ajute să profiți la maximum de această zi. Dacă mergi singur, cu familia sau cu prietenii, să stai la soare cu siguranță că te va reîncărca și îți va oferi relaxarea de care ai nevoie. Pentru a te asigura că te bucuri de briza sărată, există anumite articole de plajă pe care nu le poți lăsa acasă. Consultă ghidul nostru despre ceea ce trebuie să iei cu tine pentru o zi fantastică la plajă.

 

Bucură-te de soare în mod confortabil

De ce ne place atât de mult să mergem la plajă? Să ne relaxăm la soare, să facem baie în mare și să avem amintiri de neuitat - asta este ceea ce căutăm. Evident, când îți pregătești lucrurile, începe mai întâi cu costumul de baie, apoi un cearșaf de plajă, prosoape ușoare și cea mai tare pereche de ochelari de soare.

Pentru a te asigura că te bucuri de relaxare și confort, ai nevoie de un covor de plajă sau, chiar mai bine, de scaune de plajă pliabile. Nu uita cât este de important să te hidratezi. Ia cu tine geanta frigorifică portabilă pentru a-ți păstra gustările proaspete, câteva sticle de apă cu izolație termică și răcitorul de sticle. Să te protejezi de soarele arzător este o prioritate absolută, așa că asigură-te că iei cu tine o umbrelă de soare sau o umbrelă simplă.

 

The beach umbrella is made of UV protective and anti-fade polyester which is nice to block out the harmful UV rays of the sun.     Holidays are all about relaxation, so make yourself comfortable on these trendy beach chairs.     With this folding beach chair set, enjoy relaxing at the beach, campsite or a park.

 

Ia cu tine bucuria de a trăi

Să petreci o zi la plajă înseamnă să te deconectezi de ritmul agitat al orașului. Chiar și așa, asta nu înseamnă că nu te poți bucura de o atmosferă personală la malul mării. Ia-ți difuzorul portabil, pentru a completa sunetul undelor cu melodiile tale preferate. Un încărcător portabil îți va menține telefonul funcțional, în timp ce o carte sau un dispozitiv electronic de lectură este cel mai bun mod de relaxare.

 

Îngrijire personală la plajă

Poți evita lumina puternică a soarelui așezându-te la umbră, dar și așa protecția solară este o necesitate. Pune-o pe lista ta de produse esențiale pentru plajă și folosește-o înainte și după ce înoți. Este bine să ai întotdeauna la îndemână un balsam de buze SPF, dar și o pălărie de plajă supradimensionată. O loțiune după plajă te va ajuta să îți răcorești pielea, în timp ce pantofii acvatici sunt necesari pentru a-ți proteja picioarele atunci când înoți. Dacă petreci o zi la plajă împreună cu copiii tăi, poți adăuga un cort de plajă pop-up pe lista ta, pe lângă jucăriile lor preferate de plajă.

 

Distracție pe plajă

Să stai la plajă este, într-adevăr, relaxant. Dar unii dintre noi caută să se distreze. Ar putea să îți placă sporturile nautice sau pur și simplu să îți dorești să te distrezi cu unele activități de plajă. Voleiul pe plajă este o idee grozavă, iar o altă idee ar fi să înveți să înalți un zmeu. Dacă ești pasionat de surfing, nu îți lăsa placa de surfing acasă și nu uita să iei cu tine costumul de neopren. În plus, jucăriile gonflabile pentru apă îi vor menține pe toți în siguranță și le vor oferi multă distracție, indiferent de vârstă.

Cu toate aceste articole importante în geanta ta de plajă, poți fi sigur că vei avea o zi perfectă, fără griji, la malul mării. Odată ce ți-ai acoperit toate necesitățile pentru a sta în siguranță în soarele de vară, găsește apoi activități distractive sau relaxante. Și știi că nu sunt puține! Nu uita să faci întotdeauna fotografii – ia cu tine un aparat de fotografiat sau folosește telefonul - pentru a te întoarce acasă cu amintiri uimitoare pentru toată viața.

 

Taking this surfboard out in the waves will be very enjoyable!      This SUP paddle is designed for ultimate fun on the water. It is an ideal choice for paddle boards and will give you better performance on the water.      Taking this surfboard out in the waves will be very enjoyable!