Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Scaune de birou

Se afișează: 1-48 din 180

 

Scaune de birou pentru toate vârstele și nevoile

Fie că lucrezi de acasă, ești student și ai mult de învățat sau copiii tăi au nevoie de un spațiu destinat studiului, un scaun de birou poate fi de mare ajutor în aceste situații dacă este ales cu atenție. vidaXL.ro îți vine în ajutor cu o gamă variată de scaune de birou care să corespundă nevoilor tale. Reglabile, cu roți sau fără, cu mânere detașabile, din diverse materiale și în numeroase stiluri, aceste scaune au scopul de a oferi confortul necesar pe durata lucrului la birou.

Scaune ideale pentru spațiul de lucru

Oferă angajaților tăi condiții optime la birou prin achiziționarea unor scaune ergonomice. Nu este deloc un secret faptul că un angajat fericit este mult mai productiv și își desfășoară activitatea într-un mod mai eficient. Un scaun de birou care să îi susțină spatele corect în timpul programului de lucru astfel încât la finalul zilei să nu acuze dureri de spate sau gât contribuie la fericirea acestuia. Aruncă o privire pe site-ul nostru și comandă scaunele de birou care crezi că se potrivesc angajaților tăi.

Cum să alegi corect scaunul de birou

Scaunul de birou trebuie să fie confortabil, dar în același timp să mențină corpul într-o poziție corectă: trunchiul și gâtul în linie verticală, coapsele orizontale, gambele verticale și tălpile lipite de podea. Pentru a menține această postură, iată câteva caractistici de care trebuie să ții cont în alegerea scaunului de birou:

·         reglarea înălțimii

·         reglarea spătarului

·         reglarea brațelor

·         dimensiunea și forma șezutului

Diversitate, confort și sănătate

Ține cont de sănătatea ta și alege un scaun care să te țină departe de durerile de spate, dar care să te încânte prin designul său plăcut. Cu varietatea oferită de vidaXL.ro este imposibil să nu găsești scaunul de birou portivit pentru tine.

 

Vezi mai mult