Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Mobilă  (372)

Birouri

Creează un spațiu de lucru adecvat cu biroul potrivit

Un birou sau un spațiu de lucru trebuie să îndeplinească câteva criterii importante. Trebuie să existe suficient spațiu pentru biroul tău perfect, un scaun de birou confortabil și oricâte dulapuri ai nevoie pentru a-ți satisface nevoile. Când stai confortabil ai șanse să fii mai productiv. Aici, la vidaXL, avem o gamă fantastică de birouri care se vor potrivi cu cerințele biroului de acasă, precum și birouri care se vor potrivi perfect în dormitorul unui copil.

Birouri pentru calculatoare

Pe lângă birourile obișnuite cu blat de masă și, poate, câteva sertare, la vidaXL poți găsi o varietate de birouri speciale. Aceste birouri dispun de blaturi spațioase și rafturi glisante pentru tastatură. Deoarece blatul biroului este foarte mare, vei avea suficient spațiu pentru a-ți păstra actele și produsele de papetărie.

Alege un birou potrivit

Dacă ești în căutarea unui birou noi, există câteva lucruri de luat în considerare. În ce scop îl vei folosi cel mai mult? Dacă intenționezi să plasezi un calculator sau un laptop pe el, ar trebui să existe suficient spațiu pentru documente și alte materiale de birou. Se potrivește biroul în cameră? Dacă ai nevoie de un blat mare dar spațiul este o problemă, un birou de colț ar putea fi soluția ideală. Poziționează corect biroul. O postură corectă de lucru este extrem de importantă.

Spațiu suplimentar de depozitare cu ajutorul unui dulap cu sertar

Ai avea nevoie de mai mult spațiu de depozitare în biroul tău? Plasarea unui dulap mic cu sertar sub biroul tău ar putea fi soluția ideală. Acest lucru te ajută să economisești spațiu și îți va păstra documentele importante în ordine și într-o locație convenabilă. Asigură-te că te gândești la înălțimea dulapului, materialul și culoarea pe care o vei alege. De asemenea, vei găsi mai multe birouri cu unități de sertare integrate la vidaXL.

Vezi mai mult