Ieșire cont
Ați ieșit din cont..
Continuă
Mulțumim pentru abonare!
Verificați inbox-ul dvs. Veți primi codul cuponul dvs în scurt timp!
Vă mulțumim pentru că v-ați abonat la newsletter-ul nostru

Te rugăm să confirmi dând click pe link-ul din e-mailul pe care tocmai l-am trimis către tine. Mulțumim!

Pentru a primi codul cuponului, vă rugăm să clicați pe linkul de confirmare în emailul pe care l-am trimis.

Închide
DAȚI FEEDBACK

Oglinzi

Sortează după:
Bestseller
Preț:
Filtru
UPS, produsul pe care îl căutați nu mai este în stoc. Veți găsi produse similare aici.

Aruncă o privire asupra oglinzilor noastre frumoase

Oglindă, oglinjoară ... Cine este cea mai frumoasă din țară? Ești tipul de persoană care se uită în oglindă oricând are șansa, sau o folosești doar când te speli pe dinți? Oricare ar fi scopul, aceasta este indispensabilă în orice gospodărie! O oglindă nu este doar ceva pentru a vedea cât de bine arăți, ci și poate face un spațiu să pară mult mai mare. Aici, la vidaXL, vei găsi o gamă minunată de oglinzi de podea, dulapuri de bijuterii cu oglindă și o selecție de oglinzi cosmetice mai mici.  

Oglinzi decorative mari și mici

În zilele noastre, oglinzile sunt disponibile în toate formele și dimensiunile. O oglindă mare de dressing îți va permite să te uiți complet diferit la tine. În plus, o oglindă mare va face o cameră mică să pară mult mai spațioasă. Acest lucru este valabil și pentru oglinzile de perete. Dacă ești isteț și plasezi corect oglinzile, poți să creezi un spațiu amplu cu o atmosferă nouă, proaspătă și vibrantă! Aici, la vidaXL, nu este vorba doar de oglinzi mari pentru camera de zi sau hol. Oferim, de asemenea, o varietate fabuloasă de oglinzi mai mici, care pur și simplu sunt perfecte pentru a le pune pe noptieră sau pe masa de cafea!

Oglinzi luminate

Iluminarea bună este obligatorie când vine vorba de oglinzi. Oglinda pentru baie, în special, este folosită frecvent și trebuie să fie iluminată corespunzător. Aici, la vidaXL, vei găsi un număr mare de oglinzi iluminate, precum și dulapuri de bijuterii frumoase, cu iluminare LED și o ușă cu oglindă ... ce mai ai nevoie? Atunci când dulapul este deschis, bijuteriile sunt întotdeauna iluminate și vizibile datorită luminii LED încorporate. Atunci când dulapul este închis, te vei uita la cât de fabulos arăți în oglinda superbă cu ramă din lemn!

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

Oferte exclusive pentru membrii noștri

Produse la reducere

Produse noi și tendințe

Primiți 25 RON discount**

*Dezabonarea este posibilă oricând
**la comenzi de peste 500 RON pentru produse vidaXL
Bine ați revenit! Ne pare rău, dar de la ultima dvs. vizită, am actualizat prețurile!