Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Compari evaluare: 8 / 10 (2640 recenzii)

Plante artificiale

Se afișează: 1-48 din 230

Prea ocupat să uzi plantele? Alege plante artificiale

Dacă dorești să adaugi un pic de verdeață decorului tău, dar pur și simplu nu ai timp să uzi și să îngrijești plantele naturale în casa ta, plantele artificiale sunt o soluție inspirată. Plantele pot oferi caselor un nou aspect vibrant și proaspăt, iar în prezent aceste plante artificiale arată exact ca cele naturale! Aici, la vidaXL, oferim o gamă fantastică de plante frumoase din plastic, pline de culoare și realiste, care vor împrospăta orice spațiu!

Plante artificiale apropiate de realitate

Avem câteva sfaturi utile pentru tine când cauți să cumperi o plantă artificială. Primul este să iei în considerare aspectul acesteia. O plantă goală cu câteva frunze va arăta mai puțin apropiată de realitate față de una bogată în frunze. Când vine vorba de culori, o plantă din plastic cu frunze în diferite nuanțe de verde ar putea arăta foarte reală. De asemenea, este recomandabil să păstrezi în minte variantele de culoare atunci când te gândești la plantele cu flori. Culoarea florilor poate să se potrivească cu decorul tău. În sfârșit, materialul este, de asemenea, un punct important de luat în considerare, deoarece are un efect major asupra aspectului plantei artificiale. 

Palmieri exotici în casa ta

Când te intorci din acea vacanță de vară uimitoare in fiecare an, ți se face dor cu adevărat de palmieri? Adu acest sentiment tropical în casa ta cu ajutorul unui palmier artificial de la vidaXL. Aceștia au frunze superbe care îi fac să arate foarte aproape de realitate. Aceștia au 80 cm înălțime, deci va fi un plus bun venit în orice cameră!

Curățarea plantelor artificiale

Desigur, nu este nevoie să uzi plantele artificiale, dar au nevoie de o curățare din când în când. Poți șterge cu ușurință praful cu o cârpă uscată și, înainte de a realiza, frunzele sunt de o nuanță verde strălucitoare iar viața este din nou fabuloasă!

Vezi mai mult