Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10
Mobilă  (432)

Rafturi pentru perete

Se afișează: 1-48 din 432

Păstrează-ți articolele mici organizate pe rafturi de perete

Dacă ai multe accesorii împrăștiate și nu ești sigur unde să le pui, rafturile de perete reprezintă o soluție fantastică. Aceste rafturi vin în toate formele și dimensiunile și pot fi instalate deasupra canapelei sau pe un perete gol. Prin gruparea accesoriilor, creezi o uniformitate în interiorul casei tale. Aici, la vidaXL, îți oferim o gamă minunată de rafturi pe care îți poți expune cu bucurie lucrurile cele mai prețioase.

Rafturi suspendate cu spațiu amplu de depozitare

Rafturile de perete sunt disponibile într-o gamă uimitoare de forme și dimensiuni. Poți alege un raft îngust pentru ramele foto și pentru lumânări sau unul mai larg pentru CD-uri și DVD-uri. De ce să nu alegi unul din gama noastră cu design în formă de cuburi, pentru a le monta într-o încăpere și a crea un adevărat punct focal? Poți alinia cuburile sau să le pui unul peste altul, creând în același timp un spațiu pentru a afișa lucrurile tale preferate!

Alege dimensiunile potrivite

Dacă dorești să montezi un raft suspendat, este important să decizi mai întâi unde o să fie montat. De asemenea, ia în considerare adâncimea raftului. Dacă un raft adânc este instalat la înălțimea greșită, oamenii se pot lovi de el.

Diverse materiale

Cele mai multe rafturi suspendate sunt din lemn, dar un raft de sticlă poate arăta, de asemenea, grozav. Pentru a accentua cu adevărat raftul, alege un raft “plutitor”. Aceste rafturi sunt montate fără elemente de fixare vizibile pentru un aspect fantastic și elegant.

Vezi mai mult