Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Fotolii, scaune pliante & fotolii pat

Se afișează: 1-48 din 559
  • ...

Fotolii confortabile

În majoritatea dicționarelor, definiția fotoliului este “scaun pentru lenevit”. Aici, la vidaXL, acest lucru este exact ce avem în minte când creăm selecția noastră minunată de astfel de articole. În aceste scaune, te poți relaxa într-adevăr cu o carte bună sau urmărind emisiunile TV preferate. Fotoliile noastre confortabile sunt, de asemenea, fantastice pentru a te bucura de un pui de somn după-amiaza. Pentru o relaxare optimă, vei găsi o varietate de fotolii cu taburete pentru picioare, precum și scaune pentru masaj și scaune pe care le poți regla exact așa cum îți place, toate aici la vidaXL.

Fotolii textile sau din piele artificială

Unii oameni preferă scaune textile pentru că ele emană mai multă căldură. De asemenea, poți alege un scaun din piele (artificială). Acest material este minunat la atingere și poate fi ușor de curățat. Când tot mobilierul tău este realizat din piele, nu înseamnă că noul tău fotoliu trebuie să fie și acesta din piele. O combinație de diferite materiale va da interiorului casei tale un aspect unic și eclectic.

Fotolii reglabile și relaxante

Aici, la vidaXL, ne place să te ajutăm să ai parte de o relaxare optimă cu fotolii confortabile și reglabile. Ideale pentru un pui de somn după-amiaza, avem o selecție superbă de fotolii cu spătar reglabil, proiectate astfel încât să te poți relaxa cu adevărat. Fotoliul reglabil este un alt tip de fotoliu care te poate ajuta să te relaxezi. Poți să te ridici și să te așezi cu ușurință grație sistemului de înclinare. În afară de aceasta, suportul pentru picioare este, de asemenea, reglabil. Fabulos!

Creează unitate în interiorul casei tale

Prin adăugarea unui fotoliu relaxant, poți crea imediat un colț confortabil de relaxare în interiorul casei tale. Este, de asemenea, un mod uimitor de a adăuga o pată de culoare unui spațiu. Alege un fotoliu purpuriu sau un fotoliu cu un model tip mozaic, de exemplu. Aceasta va lumina cu ușurință un interior sobru negru sau alb, creând în același timp un adevărat punct focal în cameră.

 

Cauți alte produse? Consultă categoriile de mai jos:

Vezi mai mult