Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Decorațiuni

Se afișează: 1-48 din 10615
  • ...

Selecție variată de accesorii pentru casă

Când decorarea interiorului este făcută, este timpul să adaugi decorațiunile pentru casă. Decorul potrivit îți va complimenta cu adevărat casa și îți va permite să îți creezi propriul stil unic. Tendințele în acest domeniu se schimbă foarte repede. La vidaXL, ne asigurăm că suntem mereu la curent cu ultimele tendințe. Aici vei găsi decorațiuni uimitoare de perete, lumânări elegante, ceasuri frumoase de perete, perne moi și multe altele.

Ideile potrivite pentru decorarea camerei de zi

Accesoriile pentru casă sunt menite să creeze un interior și mai elegant. O cameră doar cu mobilier nu este la fel de primitoare ca o cameră cu câteva lumânări și o pătură primitoare pe canapea. Cu doar câteva mici ajustări, poți face casa ta un cămin adevărat. Alegerea decorului potrivit poate fi o adevărată provocare uneori și, din acest motiv, dorim să îți oferim câteva sfaturi utile...

  • Asigură-te că nu adaugi prea multe accesorii deoarece o să creezi un ambient dezordonat în cameră.
  • Selectează elemente care complimentează interiorul tău.
  • De asemenea, poți amesteca câteva stiluri pentru a crea un aspect unic și eclectic.
  • Joacă-te cu culorile din decorul tău atunci când restul interiorului este calm și neutru.

Diferite tipuri de decor

Accesoriile pentru casă vin în toate formele și dimensiunile și există multe idei diferite pentru a-ți decora camera de zi. Poți alege să ai câteva decorațiuni mici, dar poți face o declarație puternică cu o oglindă mare sau un cap de animal pe perete. Vrei să experimentezi culorile? Atunci accesoriile pentru casă sunt soluția ideală! Alege câteva elemente albastre, cărămizii și verzi pentru a-ți lumina camera. Dacă nu îți place noul tău decor din camera de zi, poți face cu ușurință câteva schimbări pentru a transorma aspectul camerei. vidaXL oferă o varietate superbă de accesori care vor arăta minunat în casa ta.

Combină câteva culori și materiale

O combinație de materiale păstrează decorul casei tale interesant și unic. Câteva idei de decor: alege unele perne din piele de culoare întunecată, coșuri cărămizii și suporturi din sticlă pentru lumânări. O altă tendință este combinarea diferitelor țesături între ele. Alege un covor moale și gros și combină-l cu un tuffet tricotat și niște perne decorative pe canapea. În cele din urmă, poți selecta lumânări de culoare izbitoare. Atunci când ai suficientă culoare sau pur și simplu dorești o schimbare, poți înlocui lumânările cu altele de design și culoare diferită pentru a creea un aspect complet nou.

Vezi mai mult