artificial Christmas tree

Ghidul de cumpărare a bradului de Crăciun artificial

Crăciunul este destul de aproape, ceea ce înseamnă că este timpul să îți decorezi casa pentru sezonul sărbătorilor! Deoarece Crăciunul gravitează în jurul bradului de Crăciun, merită să cercetezi puțin înainte de a cumpăra unul.

Bradul de Crăciun este asociat cu bucuria de a-l împodobi. Acesta este motivul pentru care este atât de important să cumperi bradul potrivit - te ajută să intri în spiritul Crăciunului! Pentru a-l face și mai special, te încurajăm să dai o notă personală decorului tău festiv. Desigur, poți iniția un mic proiect de bricolaj (să confecționezi singur), cum ar fi să creezi decorațiuni realizate manual pentru bradul tău. Dar, dacă vrei să ai un brad cu adevărat unic, îți stau la dispoziție, de asemenea, o mulțime de opțiuni de bricolaj. Pe lângă creativitatea ta, ai nevoie doar de câteva materiale și unelte de lucru.

Ce preferi, un brad adevărat sau unul artificial? Dacă dorești să folosești bradul în anii următori și să nu îți faci griji pentru degradarea lui sau pentru curățarea acelor căzute, alege un brad artificial de Crăciun. Cel mai bun moment pentru a cumpăra un brad artificial este acum. Fă-ți timp pentru a decide asupra formei, înălțimii și stilului potrivit. Am pregătit acest ghid de cumpărare a bradului de Crăciun pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere.

 

Găsește bradul de Crăciun artificial care economisește perfect spațiul sau creează-ți propriul brad

Alegerea bradului artificial potrivit nu este o treabă ușoară. Vrei să fie impresionant, dar să se potrivească și cu dimensiunile camerei tale. Forma bradului de Crăciun este, de asemenea, relevantă, deoarece schimbă felul în care arată decorul tău. Din fericire, ghidul nostru de dimensiuni pentru bradul de Crăciun te va ajuta să găsești cel mai bun brad. 

Majoritatea oamenilor își așază bradul de Crăciun în camera de zi. În acest caz, aspectul camerei și decorul existent influențează dimensiunea și înălțimea bradului perfect. În continuare, vom discuta despre înălțimea, precum și despre forma bradului de Crăciun. 

Poți opta pentru un brad de Crăciun mai scurt, de 120 cm înălțime sau să alegi unul care are până la 240 cm. Când este prea scurt, va părea prea mic într-o cameră de zi mare. Un brad înalt de 240 cm poate arăta bine doar într-o cameră cu tavan înalt. Acordă atenție dimensiunii care se potrivește perfect în camera ta. 

Există diferite forme de brad din care poți alege, când vine vorba de un brad artificial de Crăciun:

 • Brad de Crăciun tip creion - alege-l pe acesta când vrei să economisești spațiul de podea.
 • Brad de Crăciun subțire – arată excelent în camere mai mici, atunci când este decorat cu accesorii mici, pentru un decor minimalist.
 • Brad de Crăciun bogat – o idee bună pentru orice tip de interior.
 • Brad de Crăciun inversat– alegerea ta dacă vrei să creezi un efect surprinzător! 

types of artificial Christmas trees

Îmi pot crea propriul brad de Crăciun?

Poți și te încurajăm! Brazii de Crăciun realizați manual sunt alternative super la modă pentru brazii obișnuiți. Cel mai bun lucru în crearea unui brad de Crăciun cu ajutorul bricolajului este că nu există limite. Cu orice materiale și accesorii pe care le ai la dispoziție, îți poți folosi imaginația pentru a realiza cel mai original și mai interesant brad.

 

Bradul de Crăciun realizat manual – confecționează-l singur

Să-ți faci propriul brad de Crăciun poate fi o activitate super distractivă pentru tine și familia ta. Imaginează-ți că stai cu o ceașcă de cacao fierbinte împreună cu toți ai tăi și sunteți înconjurați de o mulțime de materiale de bricolaj, încercând să vă imaginați împreună cel mai inovator și netradițional brad. Sună distractiv, nu-i așa? 

Îți putem oferi câteva indicii dacă nu ești sigur de unde să începi. Un brad de Crăciun realizat manual poate fi făcut din..., practic, tot ce te-ai putea gândi: baloane, crengi, panglici, paleți, cărți sau pene, iar lista poate continua.

Atâta timp cât creația ta are forma unui pom de Crăciun, este perfect. Cele două avantaje principale ale acestui concept non-tradițional de brad de Crăciun realizat manual, pe care vrem să le evidențiem, sunt acelea că reprezintă atât o alegere prin care se economisește spațiu, cât și o opțiune rentabilă.

De exemplu, bradul tău realizat prin bricolaj poate fi cât de mare sau de mic vrei. Poți chiar să faci unul pentru fiecare cameră din casa ta, pentru o atmosferă festivă completă. Apoi, vei avea nevoie de niște materiale și unelte pentru a duce treaba la bun sfârșit. Cel mai probabil, le ai deja pe cele mai multe dintre ele. Dar avem și o listă mai detaliată.

 

Materialele și uneltele de care ai nevoie pentru a realiza propriul brad de Crăciun

Materiale:

 1. Globuri și decorațiuni de Crăciun
 2. Materiale de bricolaj
 3. Țesături, textile, sfoară, șireturi
 4. Hârtie, crengi, lemn de paleți, scânduri și chiar o scară de lemn pe care o poți decora pur și simplu
 5. Orice material la care te-ai putea gândi!

Unelte:

 1. Set cu foarfecă, ață și ace
 2. Lipici obișnuit sau bețișoare de adeziv pentru pistolul de lipit
 3. Un fierăstrău, în cazul în care lucrezi cu crengi de copac sau alte bucăți de lemn
 4. Un ciocan sau alte unelte metalice ar putea fi, de asemenea, de ajutor

 

Brad de Crăciun din carton realizat manual

 • Pasul 1

  Ia două foi de carton și taie-le la dimensiunea dorită pentru bradul de Crăciun din carton. Desenează pe fiecare o formă asemănătoare unui brad de Crăciun.

 • Pasul 2

  Folosind o foarfecă, un cuțit sau o riglă, taie cartonul urmărind forma bradului. Pentru a obține o tăietură fină, utilizează instrumentul cel mai precis.

 • Pasul 3

  De sus în jos și de la bază în jos, taie fiecare formă la mijloc, chiar în interiorul marginii.

 • Pasul 4

  Folosește vopsea sau orice alte articole de colorat pentru a colora fiecare carton.

 • Pasul 5

  Alătură cele două bucăți de carton prin tăieturi.

 • Pasul 6

  Așaaa...și acum ai terminat bradul tău de Crăciun din carton! Adaugă ultimele retușuri folosind sclipici și orice alte decorațiuni.

Găsește cea mai bună culoare și caută un brad artificial sau unul realizat manual

Decorul tradițional de Crăciun are ca piesă centrală un brad de Crăciun verde. Acesta ne face să ne gândim la un brad adevărat, fiind în același timp foarte ușor de împodobit. Este o piesă clasică și rămâne în preferințele noastre de top, având aspectul cel mai apropiat de un brad de Crăciun adevărat.

Tendințele în ceea ce privește bradul de Crăciun artificial s-au dezvoltat de-a lungul timpului, așa că avem multe alte opțiuni interesante. Pentru a sărbători anotimpul de iarnă, optează pentru un brad alb. Este elegant și extravagant și pot fi folosite decorațiuni creative pentru a-l împodobi. Bradul tău artificial de Crăciun poate avea și alte culori vibrante pentru crearea unei atmosfere festive la tine acasă.

 • Brazii de Crăciun albaștri creează magie cu decorațiuni argintii
 • Brazii de Crăciun roz asociați cu ornamente aurii vor fi cu siguranță în centrul atenției
 • Brazii de Crăciun roșii îți vor transforma întreaga casă într-un tărâm de vis festiv
 • Brazii de Crăciun aurii sunt perfecți pentru un aranjament remarcabil

Pe de altă parte, brazii de Crăciun realizați prin bricolaj nu au nevoie de prezentare: vor străluci oriunde i-ai amplasa. De exemplu, unul realizat din baloane adaugă un volum frumos camerei tale, păstrând în același timp decorul festiv într-o perspectivă minimalistă. Dacă alegi să faci un brad de Crăciun netradițional din crengi adevărate de brad lipite unele peste altele, vei crea un aspect frumos, de inspirație rustică. Iubitorii de cărți vor îndrăgi un brad de Crăciun creat din cărți așezate unele peste altele.

 

Fă-l să fie special: iluminatul și decorarea bradului de Crăciun

După ce te-ai hotărât asupra culorii, mărimii și stilului perfect pentru bradul tău, începe distracția: decorarea bradului! Acesta este momentul în care integrezi un brad în interiorul casei tale și în decorul de Crăciun.

Există o mulțime de opțiuni creative pentru a face bradul artificial și mai frumos. Alege modul de iluminare a bradului de Crăciun, optând pentru mai multe instalații de lumini, care funcționează magic, de asemenea, în bradul făcut de tine. Aceste instalații luminoase sunt disponibile în diverse forme și culori de lumină, doar trebuie să te asiguri că alegerea ta se potrivește cu stilul și culoarea bradului.

Poți cumpăra șiraguri separate de lumini LED pentru bradul de Crăciun sau poți alege un brad de Crăciun cu LED-uri încorporate. Acestea sunt eficiente din punct de vedere energetic și te scutesc de efortul de a căuta luminile potrivite. Indiferent de tipul de brad pe care îl alegi, vei avea nevoie de o fustă de brad de Crăciun. Astfel, vei putea ascunde baza bradului cu un accesoriu festiv. Improvizează și optează pentru o fustă de brad făcută de tine dintr-o cutie de cadouri sau chiar dintr-o pătură de blană artificială.

Ultima etapă în alegerea decorațiunilor pentru bradul de Crăciun constă în găsirea globurilor de Crăciun și a ornamentelor potrivite pentru bradul de Crăciun. Aici, opțiunile sunt nelimitate. Culori uimitoare, forme inventive cu tematică de Crăciun sau chiar globuri personalizate. Alegerea îți aparține, doar trebuie să te asiguri că vei crea un decor de Crăciun echilibrat. Dacă optezi pentru un brad de Crăciun făcut de tine, reține că mai puțin înseamnă mai mult – unele modele de brazi realizați prin bricolaj au nevoie de mai puține decorațiuni decât brazii tradiționali.

 

Magia bradului de Crăciun: este în detalii

Un brad este frumos și creează acel spirit de sărbătoare, dar ne dorim și acel miros specific de brad de Crăciun. Când alegi un brad adevărat, mirosul de brad creează o atmosferă specială și plăcută în camera ta de zi. Deoarece un brad adevărat nu este întotdeauna o opțiune, alege un brad artificial cu aspect realist sau creează-ți propriul brad cu ajutorul bricolajului. Pentru a obține acel miros de brad de Crăciun atât de special, nu uita de ornamentele cu miros de brad de Crăciun, lumânările sau parfumurile de pin pentru casă.

Când vine vorba de materialele pentru bradul de Crăciun, cele mai comune sunt PVC și PE. Brazii de Crăciun din PVC sunt o alegere populară, fiind disponibili la prețuri accesibile pentru orice buget. Au ramuri stufoase și un aspect bogat și nu va mai trebui să îți faci griji pentru acele căzute.

Brazii de Crăciun din PE au ace 3D, cu un aspect la fel de realist ca cele naturale. Disponibili la prețuri mai mari, brazii din PE recreează forma unui brad adevărat. Te vei putea bucura de bradul tău și în anii care vin.

interior with Christmas Tree