4 sfaturi pentru alegerea scaunului de masaj perfect

Cu toții avem vieți pline și ocupate, iar acest ritm necesită momente de relaxare, astfel încât să o putem lua de la capăt a doua zi dimineață. Fiinddcă nu toată lumea are acces constant la un spa sau la masaj, achiziționarea propriului scaun de masaj poate fi soluția!

Vă întrebați cum să alegeți cel mai bun scaun de masaj? Iată că noi avem răspunsul! Sunt o mulțime de avantaje pe care pe oferă un scaun de masaj:

  • Vă puteți relaxa corpul și mușchii după zilele lungi de muncă
  • Masajul scade tensiunea arterială și reduce stresul
  • Vă ajută să păstrați un echilibru ideal între sănătatea fizică și psihică

Luând toate aceste aspecte în calcul, este clar că a avea propriul scaun de masaj vă va îmbunătăți cu siguranță viața. Pentru a-l cumpăra pe cel mai potrivit, trebuie luate în calcul câteva lucruri foarte importante. Verificați mai jos sfaturile din ghidul nostru de cumpărare a scaunului de masaj, pentru a afla tot ce trebuie să știți.

 

1. Care este mărimea potrivită a scaunului de masaj?

Găsirea celui mai bun scaun de masaj necesită un pic de studiu. În primul rând, trebuie luate în calcul nevoile dvs. personale. Apoi, există criteriile estetice, deoarece un scaun de masaj este destul de mare și trebuie să se potrivească frumos în decorul dvs. Ultimul lucru care trebuie avut în vedere este bugetul de care dispuneți. Deoarece majoritatea scaunelor de masaj au funcții atât de variate, nu sunt tocmai ieftine.

Primul pas este alegerea locului potrivit pentru scaunul dvs. de masaj. Sunt adesea destul de mari, așa că aveți nevoie de suficient spațiu. Unele vin cu un suport pentru picioare, altele au cotiere confortabile.

Dimensiunile standard pentru un scaun de masaj, în poziție înclinată, sunt în jur de 75 x 160 x 85 cm (L x arie x î). În majoritatea cazurilor, trebuie să lăsați până la 100 cm în spatele scaunului, pentru a vă bucura pe deplin de funcția sa de înclinare. Alte scaune necesită doar 10 cm între spătar și perete.

Vă recomandăm să verificați cu atenție dimensiunile exacte ale scaunului care vă place și să vedeți unde se potrivește în casa dvs. Un scaun mic de masaj poate fi un plus excelent pentru camera de zi, studio sau chiar dormitor. Luați în considerare și greutatea scaunului, deoarece acest lucru vă poate afecta, în timp, podelele. Așezați scaunul pe un covor, pentru a evita deteriorarea podelei.

 

2. Ne preocupăm totdeauna de aspect...

... mai ales când vorbim despre un scaun de masaj! În timp, scaunele de masaj au evoluat nu doar în ceea ce privește caracteristicile, ci și designul. Unele modele arată foarte futuristic, potrivindu-se perfect într-un interior modern. Altele și-au păstrat vibe-ul clasic și sunt mai ușor de combinat cu multe alte stiluri.

3. Care este stilul dvs. preferat? Alegeți culoarea & materialul potrivit

Scaunul de masaj va fi oaza dvs. de relaxare, așa că trebuie să fie durabil și foarte confortabil. Aceste caracteristici diferă de la un scaun la altul, în funcție de materialele utilizate. Ceea ce ar trebui să căutați este o textură netedă a tapițeriei, care vă ajută să vă bucurați de un masaj uimitor, chiar la dvs. acasă.

Cele mai populare tapițerii sunt din piele și piele ecologică. Acest detaliu face scaunele durabile în timp, ușor de curățat și foarte moi la atingere. Pielea - naturală sau nu - este o opțiune foarte elegantă pentru un scaun și se potrivește oricărui stil.

Dacă doriți toate beneficiile unui scaun de masaj modern, vă recomandăm o tapițerie din material textil. Având adesea cadre din lemn, aceste scaune seamănă cu un fotoliu clasic, dar cu toate caracteristicile de masaj. În acest fel, scaunul poate completa de fapt decorul dvs. existent.

Cum alegeți culoarea scaunului dvs. masaj? Este destul de simplu: doriți să fie o piesă de rezistență sau pur și simplu să se integreze în decorul interior? Culorile mai întunecate și neutre sprijină un design confortabil, în timp ce culorile vii vor face ca scaunul dvs. de masaj să devină vedeta camerei de zi.

 

4. Caracteristici de masaj

Când navigați printre toate funcțiile de masaj, nu este nevoie să le aveți pe toate. O mulțime de scaune de masaj au multiple zone de masaj - pentru umeri, spate și picioare. Unele funcționează cu airbag-uri, altele folosesc role de masaj, în timp ce există scaune ca ambele moduri.

Gândiți-vă care dintre ele ar funcționa pentru dvs., deoarece masajul cu airbag este mai blând cu mușchii. Dimpotrivă, rolele oferă un masaj mai intens, util pentru eliberarea durerilor musculare.

Vrei și o funcție de încălzire pe scaun? Aceste funcții speciale au beneficii majore în ameliorarea stresului și oboselii, stimulând în același timp circulația sângelui. Funcția de detectare automată este un alt detaliu de luat în considerare, deoarece zonele de masaj își pot regla poziția în funcție de forma corpului dvs., pentru a oferi cel mai bun masaj posibil. Căutați alte caracteristici speciale, pentru a afla cum să alegeți scaunul de masaj ideal.

Pentru mai multă inspirație, descoperiți scaunele noastre de masaj preferate.