artificial Christmas tree

Ghid de cumpărare a cadourilor de Crăciun cu ceva în plus – cadouri realizate manual

Ai pe lista ta cadouri de Crăciun realizate manual? S-ar putea să crezi că ești prea ocupat, că nu știi cum să faci singur cadouri de Crăciun sau că nu sunt la fel de atrăgătoare ca cele cumpărate din magazin. Îți vei schimba părerea cu acest ghid de cumpărare a cadourilor, ce conține extrem de multe informații și este și distractiv, pe deasupra! 

Să vorbim despre managementul timpului. Oamenii cred că realizarea manuală a cadourilor de Crăciun necesită mult timp. De fapt, există multe idei pe care le poți folosi cu puțin sau fără efort deloc și într-un timp scurt. În fragmentele care urmează, îți vom oferi câteva exemple excelente.

Pe lângă timp, un motiv pentru a nu încerca poate fi dacă te gândești că ai nevoie de o mulțime de materiale diferite pentru a crea cadouri de Crăciun făcute chiar de tine. Adevărul este că ai o mulțime de materiale necesare prin casă. Același lucru este valabil și pentru instrumentele de care ai nevoie pentru a confecționa singur cadouri.

În ce constă valoarea unui cadou de Crăciun realizat manual? În valoarea emoțională atașată acestuia. Acesta este modul perfect de a le arăta oamenilor speciali din viața ta cât de mult îi iubești. Mai mult decât orice, ei vor prețui timpul dedicat și gândurile înglobate în acest cadou, dar și amintirea pe care o creează.

Am menționat cât de rentabile pot fi cadourile de Crăciun realizate manual? Imaginează-ți: petreci un pic de timp făcând ceva creativ din materiale pe care le ai deja în casă. Apoi oferi acest cadou realizat de tine acasă ca pe o expresie a iubirii tale față de cineva special. Există ceva mai bun de atât?

 

Cum să te pregătești pentru a crea cadouri unice de Crăciun

Cadourile personalizate de Crăciun sunt perfecte pentru a le arăta oamenilor din viața ta cât de mult îi prețuiești. Te încurajăm să vezi realizarea acestora ca pe o activitate distractivă și creativă pentru că îți va aduce multă bucurie, crede-ne! Ca să nu mai vorbim de beneficiile terapeutice ale folosirii imaginației pentru a crea ceva cu mâna ta, care în cele din urmă va aduce cuiva atât de multă bucurie.

Știi de ce cadourile de Crăciun realizate manual sunt cele mai apreciate? Pentru că fiecare dintre aceste cadouri a fost făcut special pentru persoana care le primește. Prin urmare, primul pas este să te gândești de ce acea persoană este specială pentru tine. Este bine să ai în minte hobby-urile și interesele acesteia, dar și o amintire comună amuzantă sau orice altceva care poate aduce bucurie.

Vei avea nevoie de câteva materiale pentru a începe, inclusiv:

 • ață și un ac vechi de prin casă, precum și o foarfecă
 • lipici și un pistol de lipit
 • vopsea acrilică, creioane sau markere colorate
 • hârtie colorată sau creponată
 • bucăți de material, cum ar fi catifea sau tul pentru panglici și orice altceva
 • sclipici. Nu vei greși niciodată folosind sclipiciul!

Sfat XL: Reutilizează hainele vechi pentru a obține țesăturile de care ai putea avea nevoie pentru a crea cadouri neobișnuite de Crăciun! O altă practică ecologică este reciclarea hârtiei din ambalajele vechi pentru cadouri și din cărțile vechi pe care îți poți permite să le decupezi.

 

DIY Christmas gift box inspiration

DIY Christmas gift box inspiration

Adaugă un detaliu de bricolaj la cadourile tale de Crăciun

Există nenumărate posibilități de cadouri de Crăciun cu o notă homemade. Vrem să îți oferim câteva sugestii drăguțe și ușoare de cadouri de Crăciun realizate prin bricolaj, care i-ar putea face cu adevărat fericiți pe membrii familiei și pe prietenii tăi!

 • Un colaj foto poate fi un cadou de Crăciun realizat de tine acasă. Ia o ramă mare și printează momentele preferate cu persoana pe care dorești să o surprinzi. Poți personaliza totul cu diverse bucăți de material textil sau sfoară de iută și poți adăuga un fundal neconvențional din hârtie. Pentru un aspect mai amuzant, unește imaginile lipindu-le împreună sau agață-le cu agrafe colorate de un șirag de luminițe.
 • Nu crezi că niște suporturi pentru lumânări realizate prin bricolaj ar putea fi niște cadouri adorabile de Crăciun? Nu îți trebuie decât niște borcane goale pe care să le poți decora cum vrei. Le poți picta, poți lipi diverse lucruri pe ele sau le poți orna cu sclipiciul strălucitor pe care l-am menționat mai devreme. Nu uita să adaugi niște lumânări colorate sau lumânări fără flacără - pentru mai multă siguranță.
 • Știi să tricotezi, să croșetezi sau să coși? Atunci ai putea să oferi cadouri realizate de tine, cum ar fi o pătură croșetată, un set de mănuși de lână împletite sau chiar o pereche de șosete personalizate cu un mesaj frumos, cusut de tine.
 • Poate că cele mai valoroase cadouri de Crăciun realizate manual sunt cutiile de cadouri. Ia în considerare să decorezi o cutie de pantofi, apoi să o umpli cu bunătăți mici, dar semnificative. Îți recomandăm să adaugi o lumânare, o sticlă de vin, un săpun de calitate sau brioșe de casă.

Sfat XL: Este bine să ai în vedere mereu să scrii de mână o felicitare sau o notă pe care să o pui alături de cadoul tău de Crăciun realizat manual. Acesta este un mod minunat de a-i spune unei persoane cât de mult o prețuiești. În plus, scrisul de mână dă o notă cu-adevărat intimă cadoului, care va fi foarte apreciat, chiar dacă scrisul tău de mână nu este atât de frumos.

 

Cutie de carton pentru Crăciun realizată manual

 • Pasul 1

  Pentru început, taie un pătrat de hârtie de dimensiunea dorită pentru cutia ta de cadou. Conectează cele 4 colțuri pentru a forma un X. Asigură-te că sunt centrate exact.

 • Pasul 2

  Pliază colțurile în centrul lui X. Asigură-te că se întâlnesc perfect pentru ca această cutie să fie complet simetrică.

 • Pasul 3

  După deschiderea părților laterale, pliază clapetele triunghiulare de sus și de jos spre interior. Două dintre părțile pliate inițial, clapetele triunghiulare de sus și de jos, ar trebui să continue să fie orientate spre centru.

 • Pasul 4

  În timp ce deschizi clapetele de sus și de jos, adu cele două clapete laterale în centru. Apoi, pliază din nou fiecare piesă spre centru, astfel încât liniile drepte verticale ale marginilor să se întâlnească cu cele din centru.

 • Pasul 5

  Pliază triunghiurile mai mici de sus peste triunghiurile laterale. După ce acestea au fost pliate spre interior, pliază cele două triunghiuri laterale care sunt încă intacte. Ar trebui să fie pliate complet până când se ajunge la tăietură.

 •  

Cadouri de Crăciun la costuri accesibile pentru toți cei dragi 

Dacă într-adevăr nu găsești inspirația pentru cadouri de Crăciun realizate manual, nu îți face griji! Poți folosi oricare dintre ideile de mai sus pentru a împacheta niște cadouri cumpărate din magazin. Vor avea un aspect uimitor, arătând totodată grija și efortul tău. Avem pentru tine câteva idei fantastice de cadouri de Crăciun de ultim moment, distractive și la prețuri accesibile. Unele dintre acestea sunt cadouri de Crăciun chiar sub 120 lei, ceea ce e incredibil, nu-i așa? Soluția ușoară este să oferi decorațiuni festive, cum ar fi o fustă pentru bradul de Crăciun, de exemplu. Pentru a rămâne în atmosfera de acasă pe care o aduce Crăciunul, poate dorești să descoperi păturile confortabile și pernele decorative oferite de noi. Sunt excelente pentru decorarea canapelei, fiind și practice în același timp. Dacă persoana căreia îi faci cadoul este pasionată de designul interior, o vază elegantă, un accesoriu cu parfum de cameră sau un bol decorativ ar putea fi cadoul perfect. 

Sfat XL: Combină și potrivește! Dacă alegi să cumperi cadouri de Crăciun, poți include ceva făcut în casă. Prăjiturile coapte în cuptorul de acasă, precum pricomigdalele, ar putea fi o idee excelentă. Un alt lucru pe care îl poți face este să confecționezi niște decorațiuni festive, care să nu îți ia mai mult de 10 minute. Ai putea opta pentru fructe și flori uscate, legate între ele cu o fundă colorată, pentru a fi folosite ca decorațiuni pentru bradul de Crăciun.