Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Mobilă

Se afișează: 1-48 din 16118
  • ...

Cumpără mobilă online la vidaXL

Căutarea ta de mobilă nouă se poate opri acum! vidaXL este cunoscut pentru sortimentul său foarte larg, în care încercăm să ținem cont de gustul personal al tuturor clienților noștri. În aceste timpuri, devine din ce în ce mai populară cumpărarea mobilei online. Vei găsi o gamă largă de produse pe care le poți compara fără probleme. Nu mai este nevoie să mergi la magazine de mobilă: găsești totul într-un singur loc.

Bucură-te de cumpărarea mobilei online

Pentru că sortimentul nostru este atât de mare, am dori să evidențiem unele dintre categoriile noastre pentru tine. Vom face alegerea ta mai ușoară! Cauți un set unic și luxos pentru exterior? Atunci ai ajuns la locul potrivit. Vei găsi atât seturi mai mici, cât și seturi mari, toate de înaltă calitate. O canapea frumoasă pentru camera ta de zi poate fi, de asemenea, găsită la vidaXL. Aruncă o privire la canapelele noastre cu două și trei locuri sau la canapelele stilate chesterfield. Nu în ultimul rând, am dori să menționăm dulapurile noastre. Mici, mari, realizate din lemn reciclat superb și în diferite stiluri – toată mobila noastră este unică și va fi o adevărată atracție.

Plasează comanda cu ușurință

Când ai găsit mobila visurilor tale, vei fi bucuros să auzi că oferim transport și retur gratuit. La vidaXL, ceea ce vezi este ceea ce primești. Aruncă o privire asupra mobilei noastre și alege ceva care te va face fericit!

Vezi mai mult