Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10
Mobilă  (382)
Mese  (382)
Noptiere  (382)

Noptiere

Se afișează: 1-48 din 382

Noptiere de înaltă calitate

Noptierele sunt indispensabile în dormitor! Ele sunt un loc pentru cartea ta preferată, ceasul deșteptător sau chiar pentru o lampă frumoasă. Când alegi o noptieră cu ușă, vei crea mai mult spațiu de stocare și vei reduce dezordinea din dormitor. La vidaXL, vei găsi o gamă fabuloasă de noptiere de înaltă calitate.

Indispensabile în dormitor; noptierele

Fără a observa, avem tendința de a plasa o mare varietate de articole pe noptierele noastre. În majoritatea dormitoarelor, vei găsi o lampă și obligatoriu un ceas deșteptător. Unii oameni vor adăuga ochelari, un pahar cu apă și o carte sau o revistă. Noptiera este o soluție excelentă pentru păstrarea obiectelor de zi cu zi la îndemână pentru acele nopți leneși în pat. Când vrei să cumperi o noptieră nouă, este o idee grozavă să te gândești mai întâi la decorul dormitorului tău. Ia în considerare materialul și culoarea patului tău de exemplu. Aici, la vidaXL, avem o gamă superbă de noptiere în culori neutre și din lemn, care vor arăta grozav în orice dormitor.

Soluții pentru dormitoare mai mici

Dacă ai un dormitor mic cu spațiu limitat, este posibil să nu poți să plasezi o noptieră lângă pat. În astfel de cazuri, îți sugerăm un mic raft pe care să poți pune o lampă mică și un ceas deșteptător.

Combinarea noptierelor cu patul

În unele cazuri, vei achiziționa patul și noptierele tale ca un set. Este, de asemenea, posibil să le cumperi separat, ceea ce îți va permite să faci combinații distractive de culori.

Vezi mai mult