Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10

Băncuțe de grădină

Se afișează: 1-48 din 140

Băncuțe de grădină de la vidaXL  

Adăugarea unei băncuțe de grădină în grădina dvs. din față sau din spate este cea mai simplă modalitate de a crea mai multe locuri de stat în aer liber. Nu trebuie să se potrivească cu restul mobilierului dvs. de grădină, poate merge bine chiar separat. De ce să nu o așezați lângă un zid gol, care prinde mult soare în timpul zilei sau undeva unde vă puteți bucura de ultimele raze de soare prețioase înainte de apus. Băncuțele de grădină sunt, de asemenea, ideale atunci când un set complet de mobilier de exterior în grădina din față este un pic prea mult. Odată ce soarele a părăsit grădina dvs. din spate, s-ar putea să puteți prinde niște raze de soare în fața casei. La vidaXL veți găsi băncuțe de grădină frumoase în diverse stiluri.  

Băncuțe de grădină din materiale diverse  

Când cineva menționează băncuțele de grădină, este posibil să vă imaginați tipul clasic din lemn. Cu toate acestea, băncuțele vin într-o gamă largă de materiale, cum ar fi metalul sau ratanul. Ambele materiale își păstrează aspectul și necesită o întreținere relativ mică în comparație cu lemnul. O altă alegere des întâlnită este o combinație de materiale, cum ar fi o băncuță de grădină din lemn, cu un model metalic de trandafir sau romb, de exemplu. În afară de materiale diverse, vidaXL oferă și o gamă largă de modele. Băncuțe de grădină cu cotiere, o bancă de copac care poate fi așezată în jurul unui copac, bănci cu sau fără spătare și așa mai departe. Pentru a spori și mai mult nivelul de confort, vidaXL oferă și bănci cu perne moi. Dacă acestea nu sunt incluse împreună cu banca, le puteți adăuga întotdeauna separat. Pe lângă confortul suplimentar, aceste perne adaugă și multă atmosferă!  

Întreținerea băncuțelor de grădină din lemn  

Opțiunea pentru mobilier de grădină din lemn este o alegere durabilă. Dacă este îngrijit adecvat, va dura ani mulți. Băncuțele din lemn au nevoie de întreținere din când în când. Uneori, este necesară colorarea sau vopsirea lemnului înainte de utilizare. Acest lucru îl protejează de acțiunea mediului. O băncuță care stă afară tot anul trebuie să fie curățată bine în primăvară. Mușchiul și algele se vor atașa de lemn, dar nu este greu să scăpați de ele. Veți avea o bancă frumoasă și cu un aspect nou, dacă umpleți o găleată cu apă, adăugați sare, sodă sau oțet de curățare și frecați pe toate părțile. Acele depuneri de culoare verde dispar într-o clipă!  

Reduceri la mobilierul de grădină de la vidaXL  

vidaXL are în mod regulat oferte interesante de reduceri la diverse produse, inclusiv la băncuțele de grădină și la alt mobilier (de grădină). Nu ratați niciodată o altă reducere, înregistrându-vă la newsletter-ul nostru și nu uitați să vizitați magazinul nostru online în mod regulat!

Vezi mai mult