Oferte 24/7
Livrare gratuită pentru toate produsele
Plătește cu Klarna
Compari evaluare: 8 / 10
Mobilă  (2428)
Scaune  (2428)

Scaune de bucătărie

Se afișează: 1-48 din 2428
  • ...

Ședere confortabila la masa ta de dining

Masa de dining este un loc unde se petrece mult timp. Acesta este locul unde servești cina, vorbești despre ziua ta, citești ziarul, și multe altele. În timpul acestor activități, este foarte important să stai confortabil. Prin urmare, scaunele de bucătărie de înaltă calitate pentru mese vor fi alegerea perfectă! Aici, la vidaXL, oferim o gamă uimitoare de scaune de bucătărie într-o varietate de stiluri. Deoarece oferim o selecție atât de uimitoare, credem cu adevărat că avem scaunele de bucătărie perfecte pentru orice casă!

Scaune de bucătărie fără brațe

Există multe feluri de scaune de bucătărie disponibile, într-o gamă imensă de materiale, forme, stiluri și culori. Unii oameni preferă scaune cu brațe, ceea ce asigură un confort sporit la masă. Un avantaj al scaunelor fără brațe este că oferă mai mult spațiu la masă. Poți, de exemplu, să plasezi trei scaune unul lângă celălalt, în loc de două.

Alegerea materialului

Când alegi noile tale scaune de bucătărie, este o idee bună să ai deja în vedere ce material îți dorești pentru acestea. Scaunul din piele (artificială) este o alegere excelentă deoarece este ușor de curățat și arată frumos împreună cu masa de dining din camera ta de zi. Scaunele textile au un aspect cald și sunt foarte confortabile pentru ședere. Scaunele simple din lemn sau cele din material sintetic arată superb împreună cu masa de dining din bucătăria ta și le poți găsi într-o gamă minunată de culori interesante.

Scaune de design

Scaunele de bucătărie de design adaugă ceva special bucătăriei sau camerei tale de zi. Aceste scaune au forme și culori unice, făcându-le adevărate puncte focale ale unui spațiu. Gândește-te la scaunele textile colorate cu brațe sau la un design simplu cu cadru tubular. Nu vei ști dacă să te așezi sau pur și simplu să te uiți la noua ta piesă superbă de mobilier!

Vezi mai mult