Gamă largă de produse
Livrare gratuită
Prețuri imbatabile
Compari evaluare: 8 / 10 (2640 recenzii)

Șezlonguri

Se afișează: 1-48 din 227

Relaxare la maxim pe unul dintre șezlongurile noastre

Majoritatea oamenilor vor considera un șezlong un articol de lux, dar vei afla că nu vei putea trăi fără el atunci când ai unul! Când vor ieși primele raze de soare, vei crede că ești pe o insulă frumoasă atunci când închizi ochii. Un pat de zi în aer liber va avea adesea un aspect luxos, datorită liniilor sale curbe și pernelor sale confortabile. Alege un model frumos din ratan, răchită sau lemn. vidaXL are la dispoziție atât șezlonguri de lux cât și obișnuite.  

Șezlonguri care pot fi lăsate în aer liber pe tot parcursul anului

Nu este întotdeauna ușor să stochezi un șezlong, mai ales când acesta nu este pliabil. În acest caz, poate fi convenabil dacă șezlongul este realizat din materiale rezistente la intemperii. Șezlongurile vidaXL din aluminiu sunt potrivite în special pentru utilizarea în aer liber.

Șezlonguri extraordinare

Ce poate fi mai plăcut decât să te simți confortabil pe un șezlong cu o carte și o băutură de îndată ce soarele începe să strălucească? Ai la dispoziție diferite șezlonguri. Un șezlong pliabil este convenabil deoarece nu ocupă prea mult spațiu când este pliat. De asemenea, poți alege un set de două șezlonguri de lux din aluminiu cu o umbrelă de soare, sau un șezlong cu baldachin. Acestea sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să se bucure de căldură și în aer liber în timp ce stau protejate de prea multă lumină directă a soarelui.

Vezi mai mult